![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Noi sambata am parcurs traseul pe care l-am botezat "o banda si trei puncte":
Sinaia - Stana Regala (banda albastra) - P. Tapului (punct galben) - Cascada Urlatoarea (punct albastru) - Busteni (punct rosu).
Cand ajungeti la Stana Regala, trageti o fuga si la telescopul de la stancile Frantz Joseph - daca vremea e frumoasa, o sa aveti ce vedea.
Orientarea e un pic mai dificila de aici - continuati pe drumul de masina si la un moment un indicator indreptat spre dreapta va arata directia traseului marcat cu punct galben, spre Poiana Tapului. Evident, cum numai in Romania se poate, va trebui sa va strecurati prin gardul de sarma ghimpat acolo unde e un pic largit. Tineti directia indicatorului si traversati poiana pana veti vedea din nou marcajul pe cativa copaci de langa albia paraiasului.
E perfect ca traseu un pic mai lungut pentru incepatori. De asemenea, oricat de avansati am fi fost noi, ne-am bucurat pe deplin de o plimbare in linistea naturii si am avut si ce vedea..
Luni, 28 aprilie 2014 - 10:05