![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Aș avea și eu ceva nelămuriri despre cum se poate parcurge traseul acesta, cu Bohodeiul și creasta accidentată, cu plecare de la Stâna de Vale și retur tot acolo.
Nu mă interesează descrierea din Pietroasa.
Am văzut că din Stâna de Vale există un traseu marcat cu cruce galbenă care urcă pe Vf. Custurilor, și apoi continuă spre sud-est. S-ar putea lega cumva acesta de traseul cu triunghi albastru? Mă gândesc dacă există vreo posibilitate ca din CG să ajungem la baza cascadei Săritoarea Bohodeiului, de aici să continuăm în urcare pe TA și lanțuri, iar apoi din Șaua Bohodei să urmăm drumul mare de creastă înapoi la Stâna de Vale.
Mulțumesc anticipat.
Sâmbătă, 26 iulie 2014 - 15:49