|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Alte completari:
Platoul de poveste se numeste Poiana Joaca, un loc minunat care merita explorat. Sfatul meu e sa iesi de pe marcaj si sa urci pe dealurile din jur, daca prinzi vreme buna ai o vedere foarte frumoasa cu o mare parte din Piatra Craiului.
Mai sus de Poiana Joaca, urmind marcajul, vei urca in Saua Joaca. De aici incep peisajele cu arbori doboriti. Marcajul continua pe o poteca lata care te duce repede La Table. Eu am facut traseul asta iarna insa am plecat de la Fintina lui Botorog, am urcat in satul Magura, am mers in satul Pestera, mai sus de Casa Folea, am strabatut Poiana Joaca, am ajuns la Table si ne-am intors prin Prapastiile Zarnestilor la Fintina lui Botorog.
Care e traseul complet pe care vrei sa il faci? Vrei sa mergi pur si simplu de la Pestera pina La Table si sa te intorci pe acelasi drum?
Joi, 20 mai 2010 - 21:48