![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Ziceam ca va tin la curesnt, deci...am urcat pana la Muntele Rosu, apoi Cabana Ciucas (BG) - a fost cel mai urat traseu pe care am mers vreodata, cu acel drum pe care nu-l paraseam decat pt scurte portiuni prin padure, dupa fantana lui Ioan am ratat poteca din padure dar inteleg de la Laura ca a fost mai bine asa, dar de acolo drumul a fost si mai groaznic, cu masinile si ATV-urile ce lasau nor de praf in urma lor...Daaarrr,...adevaratul traseu frumos (desi light) a fost spre Vf. Ciucas si apoi pe Culmea Bratocea (a contat sugestia ta Giorgica, si studierea hartii unde ochii mi se lipeau mereu de culmea aia, inainte s-o pomenesti tu
In alta ordine de idei: Am fost un grup de 31 de oameni, din care doar 4 (cu tot cu mine) echipati cu ghete, restul in adidasi de sala
- 2 1/2 ore pana la cabana Ciucas (BG), cu mers lent si asteptari pt regrupare, plus o pauza de vreo 15-20 min la fantana lui Ioan;
- 4 ore cabana Ciucas - Vf.Ciucas - Pasul Bratocea (BR), cu vreo 45 min. pauza de regrupare si sedinte foto la Vf.Ciucas, plus alte pauze de regrupari pe drum
- Timp total: 8 ore incluzand pauzele mentionate plus cea pt. masa de 1 ora si 45 min. la cabana Ciucas.
In concluzie, am fost impresionata de bucuria si anduranta coechipierilor, daca inainte aveam semne de intrebare vis a vis de comportamentul lor pe munte, acum nu mai am. In schimb, treseul dus pana la Cabana Ciucas (BG) nu l-as mai face.
Multumesc tuturor pt. suport! Carari frumoase!
Marți, 28 iulie 2015 - 11:52