Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Februarie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Martie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Vremea
Varful Baiul Mare
Muntii Baiului
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Trasee / Ture Traseu Bucegi - Bran - Valea Steioarei (5)

rasceva
rasceva

Salut Xoreax,

Iti multumesc pentru raspuns si ajutor.

In Septembrie 2015 am fost cu cortul in zona salvamontului din Bran. Am urcat pe Ciubotea pana la cele 2 pesteri, iar la intoarcere am dat nas in nas cu turma de oi ce are stana in caldarea superioara a Ciubotei, ciobanii ne-au anuntat ca exista un urs care tocmai omorase o oaie cu o ora inainte, cam in zona Steioara (la acea vreme nu stiam de numele ei). Deci sanse sunt sa ma imbratisez cu el sau mai rau sa dau peste el cand isi face somnul / nevoile Carpati.org)

Sper sa nu fie cazul sa ajung in locul oii mentionate mai sus Carpati.org

Toate cele bune si voi reveni cu imagini si povesti de la fata locului.

Mersi mult de ajutor!

Rasceva

Luni, 4 iulie 2016 - 16:27

xoreax
xoreax
Coarda

In albumul asta:

https://picasaweb.google.com/alexhaiducul/BucegiVestValeaCiubotea#

gasesti o poza si cu valea vazuta de sus:

https://picasaweb.google.com/lh/photo/0M8RTJJYvDqVdcrNjtPe1Q

Sanse mari sa dai nas in nas cu Martin pe-acolo Carpati.org

Luni, 4 iulie 2016 - 10:18

rasceva
rasceva

Salut si merci mult de ajutor,

O sa incerc sa caut cartile precizate de tine, poate gasesc ceva pe acolo.

Oricum daca nu gasesc nimic, probabil voi merge intr-un traseu test, voi reveni cu imagini de la fata locului Carpati.org

Merci si weekend placut!

Rasceva

Sâmbătă, 2 iulie 2016 - 11:58

adriannegoita
adriannegoit..
Caraba

Am găsit un jurnal în care se preciza că partea superioară a văii este traversată de marcaj:

http://hartimontane.ro/main/articole/show_ro_t_1011-iulie-2006--traversand-bucegii-di
n-busteni-in-bran-2507-m_id_2044.html

Mai jos e probabil nemarcată, cum spui și tu. Dacă ai la îndemână cărțile care tratează trasee de alpinism în Bucegi (clasicii Cristea și Kargel) poți verifica dacă apar pe acolo ceva detalii.

Spor!

Vineri, 1 iulie 2016 - 17:08

rasceva
rasceva

Salutare tuturor,

O mica intrebare, cunoaste cineva aceasta vale (Steioara)in Bucegi? Se afla in zona traseului Ciubotea ce duce spre Omu, mai exact, venind din Bran pe Poarta pe drumul forestier, trecem de refugiul salvamont si dupa circa 500-1000 de metri pe partea stanga se deschide o vale denumita Steioara, iar in capatul ei este platoul cu Vf. Scara. Opus de aceasta vale, mai sus de drumul forestier (pe partea dreapta cum se vine din Bran) se afla traseul Bran - Valea Gaura - Vf. Omu. Din ce stiu nu este marcata. As dori sa o parcurg in luna Iulie a acestui an si cateva info desprea aceasta ar pica bine.

Va Multumesc!

Rasceva

Vineri, 1 iulie 2016 - 13:27

Afisari: 1,202

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0537 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org