Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Piatra Scarisoarei
Muntii Godeanu
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Trasee / Ture Traseu balea - moldoveanu - sambata (7)

stefan_h
stefan_h

multumesc mult tuturor.gata, m-am documentat, am gasit si in jurnale destul de multe informatii. ramane sa-mi gasesc si partenerul, ca oricum nu am de gand sa fac solo un traseu de creasta necunoscut...

Joi, 29 iulie 2010 - 00:25

boredsnake
boredsnake
Busola

salut!

N-ai cum sa incurci poteca, e destul de vizibila pentru oricine.
Ca si timpi tre sa iei in considerare rezistenta voastra precum si bagajul care-l veti avea.

Eu de ex.am carat ca magaru peste 25kg, cu pauze dese de odihna, poze, barfe etc, am facut vreo 6 ore Moldoveanu-Podragu (vin sa ma relaxez nu sa fac cursa/concurenta)

Cum a zis si mastroiani, sunt foarte multe jurnale/articole din care-ti poti face o foarte buna idee a ceea ce te asteapta

Multa bafta si poteca senina!

Miercuri, 28 iulie 2010 - 22:50

mastroiani
mastroiani
Caraba

Pasajul se numeste "la 3 pasi de moarte"...dar asta are mai putina importanta. Ideea este de a nu fi singur pe un traseu de creasta in Fagaras in contextul in care nu sti cat de dificil poate fi.

La intrebarile tale despre apa si traseu ai sa gasesti in sectiunea "jurnale" destule raspunsuri la aceste intrebari. Citeste, documenteazate...macar teoretic sa pleci inarmat la drum.

Bafta si sa auzim de bine.

Miercuri, 28 iulie 2010 - 21:22

mike
mike
Rucsac

Intre Cab Podragu si Cab Sambata faci cam 10 h...daca merita sau nu ramane la latitudine ta.

Miercuri, 28 iulie 2010 - 20:41

stefan_h
stefan_h

salut. nu cred ca avem sanse sa ne intalnim ca la mine o sa fie in perioada 12-14 august.. Carpati.org
de la podragu pot ajunge la cabana sambata intr-o singura zi...? sau nu merita efortul?..

Miercuri, 28 iulie 2010 - 19:46

ratza
ratza
Busola

Salut. Creasta e marcată bine, e greu să încurci traseul. Eu am de gînd să dau o tură mai în forță vinerea viitoare, Bîlea Lac - Moldoveanu și retur în aceeași zi. Poate ne întîlnim pe traseu Carpati.org

Miercuri, 28 iulie 2010 - 18:32

stefan_h
stefan_h

salutare

intrucat sunt practic necunoscator in ale fagarasului, vreau sa fac in august, pe la inceput, traseul:
ziua 1: balea lac - saua capra - fereastra zmeilor (inclusiv pe zona numita "la 2 pasi de moarte" ) - Nerlinger - Vf Mircii - Podragul, coborare la cabana podragul, somn
ziua 2: cabana podragul - fereastra podragul - podul giurgiului - vf moldoveanu , campare sub vf moldoveanu, eventual la refugiu
ziua 3: refugiul moldoveanu - hartopul ursului - vf Galasescu - Fereastra mica - Fereastra mare - Cabana Sambata

in afara de urcat odata pana in fereastra mare si o data pana pe saua capra n-am mai fost in fagaras..vi se pare fezabil? din cate am inteles ziua 2 si 3 ar putea fi comasate intr-una, daca ma misc mai repede
Apa gasesc pe parcurs suficienta, sunt zone mai dificile/nemarcate, unde pot incurca traseul ? din grupul de 2 pers ce mergem (sper sa o conving si pe a doua, ca n-as pleca singur) nici una n-a mai fost pe creasta fagarasului...
multumesc fain.

Miercuri, 28 iulie 2010 - 16:09

Afisari: 1,903

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0549 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org