![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
1.traseu albastru - începători
2.traseu you - mediu
3.traseu negru - avansați
Traducerea: dacă acasă faci ture săptămânal, ture în munți înalți, de ex: Bucegi, Crai, Făgăraș etc, poți merge liniștit pe negre. Când plănuiești traseul să verifici dacă ai Via Ferrata/Kletterstieg.
Mai toate cabanele au site, unde poți găsi durata până la cabanele din apropiere. Ca să aflii cabanele îți trebuie o hartă, care o poți găsi pe siteurile cluburilor alpine nationale.
www.alpenverein.at
www.alpenverein.de
Acum sunt pe tel și îmi vine greu să navighez, dar sigur au o opțiune de limba. Eu am Doug hărți: alpii Bechtesgaden 1:25000 și Alta cu Hagengebirge, tennengebirge și osthorngruppe 1:50000.
Presupun că este asemănător și în Italia
Mesaj modificat de autor!
Vineri, 28 octombrie 2016 - 22:33