![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Recunosc cu rusine ca e prima data cand ma duc in Apuseni si nu cunosc zona.
Initial ne gandisem la un traseu cu plecare din Stana de vale - Vf Buteasa - Cabana Varasoaia. Innoptare la cabana si apoi pe marcaj banda rosie in continuare pana la vf Curcubata mare. Insa traseul de a doau zi e destul de lung si nu am vrea sa ajungem noaptea pe varf si in Arieseni la miezul noptii.
Am decis ca ar fi mai bine sa impartim traseul si in prima zi sa facem Vf Buteasa apoi sa coboram in statiune si sa plecam spre Arieseni. Iar a doua zi sa urmam traseul: Arieseni - Cascada Varciorog - Varful Piatra Graitoare - Varful Bihorul - Varful Curcubata Mica - Cascada Patrahaitesti- Muzeul Patrahaitesti - Arieseni ( sugerat pe siteul statiunii Arieseni)
Din pacate pe hartile pe care le am nu gesesc nnici un marcaj pt acest traseu si nici durata de parcurgere. si cat de accesibil este in conditii de iarna.
Poate cineva care cunoaste zona imi poate da mai multe infrmatii sau sugestii? Multumesc
PS: Recent am descoperit pe o harta interactiva cum ca traseul ar fi de genul:
Arieseni - Piatra Graitoare - punct galben . apoi urmeaza banda rosie pana in Vf Bihorului si banda albastra mai departa pana in vf Taul Mare si intoarcere pe banda albastra pana in Arieseni.
De asemenea am uitat sa intreb daca pesterile sunt accesibile iarna? gen Scarisoara.
Mesaj modificat de autor!
Sâmbătă, 31 ianuarie 2015 - 22:21