Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Mai 2025
LMMJVSD
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Iunie 2025
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Vremea
Varful Piatra Mica
Muntii Piatra Craiului
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Trasee / Ture Sugestii Craciun / Anul Nou (11)

senty
senty
(admin)

Pentru ture ( organizare) urmariti sectiunea ture, sau propuneti voi o tura. Pe forum NU se organizeaza ture!

Marți, 9 decembrie 2014 - 09:01

nrran
nrran

Salutari! Si eu as fi interesat de o tura pe munte in special de revelion dar nu numai(agreez si perioada 27-30 dec).Daca stie cineva ture in aceea perioada cu locuri ramase libere va rog sa-mi dati de veste.

Multumesc !

Marți, 9 decembrie 2014 - 08:12

alexpop
alexpop
Busola

Am gasit in Rodnei. Retezat si Ceahlau, daca iti doresti cu adevarat se poate.

Miercuri, 3 decembrie 2014 - 14:25

midan
midan
Rucsac

Încearcă aici http://www.negoiu.ro/ poate găsești și ceva tovarăși de pe site pentru o tură de acolo.

Marți, 2 decembrie 2014 - 22:57

yo6ial
yo6ial
Coarda

Florin a avertizat, eu îți garantez: cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mai ales în perioada revelionului, toate cabanele montane deschise iarna sunt închiriate.
Uneori cu un an înainte.
Loc s-ar mai găsi, poate, pentru situații de forță majoră.

Luni, 1 decembrie 2014 - 11:12

mishul
mishul

Pai eu nu prea am relatii pe la cabane, nu stiu cum stau lucrurile in acea perioada si, oricum, o cabana pe gustul meu presupun ca va fi inchisa in acea perioada, fiind prea izolata sau prea sus.
Alexpop: multzam frumos de invitatie- sa vad cum evolueaza drumurile mele spre sfarsit de an si mai scriu aici!

Luni, 1 decembrie 2014 - 00:59

vestale
vestale
Caraba

Verificati sa nu fie deja rezervate/ocupate locatiile la care va ganditi.

Joi, 27 noiembrie 2014 - 11:43

bogdan.t
bogdan.t
Coarda

Salut! Vin si eu cu o varianta pe care am discutat-o cu cineva. Rev undeva la peste 2000 m, varianta ar fi Calimani.
Am luat in calcul si varianta Ceahlau sau Rodnei, ca tot a pomenit de Rodnei alexpop.

Joi, 27 noiembrie 2014 - 10:21

senty
senty
(admin)

Mihai, daca doresti, poti organiza o tura in sectiunea aferenta, sau... urmaresti ce ture sunt postate de craciun si/sau revelion.

Topicul a fost putin "redenumit" si e bine sa fie privit ca loc de sugestii pentru sarbatorile de iarna, nicidecum pentru organizarea de ture!

Toate bune!

Miercuri, 26 noiembrie 2014 - 20:49

alexpop
alexpop
Busola

salut, noi mergem aproape in fiecare an in diverse locuri, anul acesta mergem in Muntii Rodnei de Craciun, la un refugiu, stiu ca e departe de tine dar daca esti interesat vorbim mai multe in privat.
spor...

Miercuri, 26 noiembrie 2014 - 17:27

mishul
mishul

Salutare! As vrea si eu sa stiu daca ar fi amatori de un Craciun si/ sau Anul Nou (chiar si "punte", de ce nu? Eu unu' sunt free as bird) pe undeva la o cabana.
Probabil ca majoritatea plimbaretilor vor petrece in familie, dar or mai fi, ma gandesc, si altii ca mine carora sa le surada o astfel de varianta. Sincer, in cazul meu de ex, dupa 6-7 Craciunuri si Revelioane petrecute la Strasbourg, cu fosta si copiii din ce in ce mai frantzuji si- intotdeauna!- cu sokrella (si ea, din fericire, fosta) , as vrea sa... schimb oleaca.
Ma gandesc la ceva lejer, de vacanta, cu ture de-o zi nu foarte grele/lungi si stat la gura sobei serile.
Deci? Mai sunt nebuni amatori? Si unde s-ar putea face asa ceva? Ma gandesc sa fie totusi suficient de izolat/ salbatic/ fara "obiective turistice" ca sa nu ne tina tovarasie diversi manelisti, drinkari inraiti etc.

Marți, 25 noiembrie 2014 - 21:48

Afisari: 2,968

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0595 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org