|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
nici n-am pomenit de Buteasa, stiu si eu ce stiu... insa Vladeasa e ok. Cel putin pana la cabana, daca nu chiar pana pe vf, cu plecare din Rogojel, evident.
Ok, vazand acu ca omul n-are masina, nici nu incape in discutie ca pt un clujean, Vladeasa ar fi cea mai buna destinatie. Are si cabana unde sa ramana. Mai greu cu traseul, ca e prost marcat intre Bologa si Rogojel sau cabana (peste munte, evident), insa daca prinde un transport pana in sacuieu s-a scos
arunca o privire aici http://ferestresprenatura.blogspot.com e plin de plimbari in Apuseni, cu acces de la tren, trebuie doar sa alegi unde
Vineri, 11 martie 2011 - 11:06