![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
- daca plecati din bucuresti cel mai convenabil ar fi cu masina personala. in week-end e f aglomerat microbuzul singurei firme care merge pe ruta buc-cheia, nu se fac rezervari si programul de pe autogari.ro nu mai e de actualitate. primele 2 curse sunt la 6:30 so 8:00 teroretic, dar masina se umple adesea inainte si pleaca mai devreme.
- la intersectia traseelor cheia-pas bratocea TA si BA e un drum forestier foarte imbietor. probabil se poate ajunge inapoi in sosea si balaurind pe acolo, dar marcajul ascuns printre copaci urca spre NV prin padure.
- timp de parcurgere in ritm lejer cheia - pas bratocea 1.5h; pas bratocea - saua tiglailor - cab ciucas 4.5 h.
- pe vreme buna portiunea dintre vf gropsoarele si stana zaganu e intr-adevar abordabila fara mari talente de alpinist si nu cred sa puna mari probleme cuiva.
- la stana zaganu poteca trecea cand am fost noi printre niste urzici care ne veneau pana la gat. daca nu vreti un tratament ad-hoc anti-reumatism, ar fi indicati pantaloni lungi.
- de la cab ciucas pana in sosea am facut cam 5h.
- ultima cursa cheia-buc e la 16:45
Miercuri, 12 august 2015 - 23:13