|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Nu stiu care e starea zapezii pe Valea Alba acum, s-ar putea sa fi disparut, dar in urma cu o luna in grupul nostru aveam crampoane si coltari, zapada era inghetata, asa ca ne-au prins tare bine, plus fixat cu nadejde betele. Pana spre saritoarea Carnului am mers perponderent pe zapada, dupa ea era o zona cu iarba, apoi la un moment dat am dat iar de poduri de zapada si ramaye mari si foarte mari, asa ca am preferat sa urcam pe fata cu iarba din stanga pana am ajuns in brana Vaii Albe.
Miercuri, 14 august 2019 - 22:54