![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Valea Coltilor: in partea inferioara zapada era usor necompactata la suprafata. In partea superioara pe unele portiuni zapada nu are deloc rezistenta. Am depistat placi de vant. S-a si declasant o avalansa din patrimea superioara cu mult pulver, formand un puhoi de zapada. Am fost surprinsi de avalansa pe o portiune inclinata cu stanca descoperita. Partenerul de catarat a avut suficient timp de reactie pt a se feri. Consider ca portiunile supraincarcate s-au eliberat si in conditiile actuale zapada este prietenoasa.
Valea Malinului: Zapada destul de compacta, buna de coltari.
Valea Costilei: Sambata seara am vazut zapada adusa de avalansa, in dreptul refugiului.
De pe creasta Costila-Galbinele s-a auzit o huruitura din palnia superioara a vaii.
Luni, 14 decembrie 2015 - 16:14