|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Malinul la confluenta cu Coltilor are inca zapada zdravana, care se intrerupe pret de cateva saritori (cea cu sufa si cateva prietene de-ale ei mai sus-puse) insa apoi se suie continuu pe zapada pana pe platou. Probabil ca se va topi in curand intrarea in zona La Lespezi.
Pe Coltilor se vedea o gramada de stanca descoperita, dar e de banuit ca printre proeminente se ascunde inca destula zapada si poduri dubioase.
Priponul are zapada aproape continua pe fir pana la saritoarea mare de jos, si mai sunt limbi de zapada hotarate si pe poteca de ocolire. Branuta de iesire din vale ori s-a cam rupt, ori e colmatata cu mizerie - n-am reusit sa-mi dau seama prea bine, dar tb pasit cu un pic de grija la inceput, e pamant cu pietris nu prea bine stabilizat.
Informatii de la un amic: pe Costilei au iesit cateva saritori, a avut un pic de furca. De la saritoarea cu butoi in sus zice ca nu mai era zapada.
Atentie ca prin Costila se tot plimba o ursoaica cu puii dupa ea. Am vazut-o acum 2 saptamani in circuri, iar amicul a trecut ieri pe sub ea - era pe o branuta de deasupra BMC-ului, chiar inainte de coborarea in Blid cum vii dinspre Gelepeanu. In cazul in care presupunerea mea (cum ca vorbim de aceeasi ursoaica) este gresita, vestile devin un pic mai proaste
Luni, 14 mai 2018 - 20:31