|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Dupa cum stiti, dupa ce cobori Carnul vine la scurt timp pe stanga zona aceea in care a tot cazut din perete anii astia - ditamai mormanul de pietroaie, pamant si pietris. La scurt timp dedesubtul ei incepe zapada, pana acolo n-am avut decat vagi ramasite. Problema este ca vorbim de niste poduri de cativa metri grosime pe alocuri (dar foarte subtiri in alte locuri), suspendate la randu-le la cativa metri inaltime de talveg, deci umblatul pe ele nu pare o optiune prea linistitoare. Noi am trecut pe un gen de branuta printre zapada si stanca, dar care in dreapta deja scapa niste metri in jos acolo unde zapada se topise. In momentul in care se mai duce zapada nu stiu cum va fi accesul la branuta si daca va merge descatarat pe langa/pe sub podul de zapada. Nu vreau sa fiu panicard, ci doar sa atrag atentia ca nu se trece chiar fluierand pe acolo si ca configuratia se tot modifica de la o saptamana la alta.
Malul de zapada e aproape continuu pana la vreo 10 min de Verdeata. Din fericire, in afara de portiunea cu branuta, nu mi-a ramas in minte niciun alt pasaj care sa ceara atentie speciala.
Vineri, 17 august 2018 - 21:13