![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2023) www.carpati.org |
Valcelul Santinelei
Doar trei saritori descoperite. Prima si ultima se ocolesc pe stanga, cea din mijloc a mers urcata (cu destui morcovi), dar parea ca merge si respectiva ocolita tot pe stanga. Variantele de ocol presupun urcarea unor mici valcele cu zapada nu prea grozava tocmai pe portiunile delicate. La bifurcatie am urmat firul scurt din dreapta care duce in Strunga Magarului; era inclinat la inceput apoi urma o zona de jnepeni cu zapada foarte moale in care intram mai sus de genunchi.
Valea Coltilor
Am renuntat la urcare, talvegul era in soare si intram in zapada mai sus de marginea bocancului. In coborare am dat de doua mici descatarari pe stanca.
Valea Malinului
Pe stanga bolovanului cu cablu era multa zapada. Se vedeau doar urmele unei coborari pe schiuri.
Pe Hornul Pamantos este zapada si putina gheata.
Duminică, 15 aprilie 2018 - 18:37