|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
A nins acum 3 zile (30 cm), dar ceea ce s-a depus acum s-a topit de la soare. Stratul de la 1.700 m în sus se menține deocamdată la 130 cm.
Eu am urcat din Garofița până la Umeri. Nu se putea traversa spre Grohotiș, pentru că zăpada era moale pe zone expuse și destul de mare în pădure.
De la cabană se putea urca spre Grohotiș sau Cerdac. Eu recomand tratarea traseelor cu echipament de iarnă, cel puțin în partea superioară.
Mesaj modificat de autor!
Duminică, 26 aprilie 2015 - 09:14