![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Anul trecut am fost si in poiana pelegii cu masina deci pe la baraju gura apei. Pana la baraj drumul e foarte usor de parcurs, mergi repede insa dupa baraj se circula cu treapta 1-2, insa am parcurs drumul fara sa ating cu masina pe jos niciodata.
Tot acum 2 saptamani am fost la rausor si la fel, drumul este excelent, se circula fara probleme.
Dupa mine daca mergi cu masina ta si singur sugerez sa mergi prin poiana pelegiim lasi masina aici si din poiana pana la lacul bucura faci o ora jumate. In cazul in care prinzi vreme extrem de nefavorabila, esti si singur, urgent ajungi pana la masina de la lac.
Daca alegi rausor sau carnic ai distanta mai mare de parcurs pana la Lacul Bucura, dublu comparativ cu poiana pelegii-lac bucura
Mesaj modificat de autor!
Joi, 21 iulie 2016 - 13:26