Va rog sa nu folositi Forumul pentru programare de ture sau inscriere de participanti. Cei care doresc sa stranga amatori pentru o tura in Retezat sunt invitati sa faca propunerea la sectiunea Ture, care a fost creata special in acest scop.
Forumul, pe segmentul Ture, este folosit doar pentru a afla informatii despre ture/trasee pe care le-ati intreprins deja sau doriti sa le realizati, nu pentru a propune ture prin intermediul lui.
M as baga si eu la o tura in retezat,pakt k e in iunie si nu in iulie caci acum sunt in sesiune. Zapada probabil s a mai dus, la inceput de mai knd am fost ultima data era zapada cam 40 de cm. La pietrele nu era deloc.
La inceputul lui iunie am programat o tura(datele depind de vreme)Taul dintre Brazi>lacul Gales>Saua Vf.Mare>Portile Inchise>Vf.Papusa>Vf.Peleaga>Caldarea Berbecilor>Lacul Bucura.Intoarcerea prin Valea Pietrele.
Forumul, pe segmentul Ture, este folosit doar pentru a afla informatii despre ture/trasee pe care le-ati intreprins deja sau doriti sa le realizati, nu pentru a propune ture prin intermediul lui.
Duminică, 29 mai 2011 - 21:22