|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
La stana de la Zaganu (mai exact la Poiana La Groposarele) am fost inconjurati de caini, dar nu atacati. Problema acolo e alta. La coborarea de la Poiana Zaganu inspre poiana acela mare e o poteca nemarcata, dar larga si umblata, care trece prin o zona de vegetati densa care e preferat de ursi. Trebuie mers in grup si multa galagie pe acolo. Noi n-am vazut-o, dar un prieten "l-a scos" pe ursul din tufis de mai multe ori acolo.
Drumul nostru a fost ori Muntele Rosu-Groposarele-Zaganu si inapoi pe acelasi drum (mai umblat, mai sigur daca aveti grija de ursi), ori circuitul Muntele Rosu-Groposarele-Zaganu-Poiana Zaganu-Poiana La Groposare -Muntele Rosu.
Anul acesta am mers sa vedem rhododendoni si a fost o dezamagire totala. Cumva tineam minte ca si aici sunt bujori, dar nu. Am gasit cred 3 bucati (pe cand cu o saptamana in urma Tiganesti in Bucegi era plin). Zona e plina de afine, dar nu sunt rhododendoni. Altfel era foarte frumoasa, plin cu flori.
PS: In zona Zaganu sunt muuulte flori de colti, dar public nu scriu locul exact, chiar daca nu e foarte greu de gasit.
Marți, 26 iulie 2022 - 18:17