![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Am urcat duminica la Ascutit pe triunghi albastru, am continuat pe creasta pana in Saua Padinii Inchise si am coborat pe Lehmann. Pe urcarea pana la Ascutit nu am folosit coltarii si pioletul, dar trebuie sa ai coltari si piolet, in partea superioara zapada incepuse sa intareasca destul de bine. Pe creasta am folosit coltarii, zapada nu este mare dar e alunecoasa. Pe Lehmann zapada e foarte mare si poteca nu e batuta, cam inoti in ea. Sunt portiuni in care ai nevoie si de coltari. Nu am vazut urme care sa coboare catre Diana din Saua Padinii Inchise.
Indiferent de traseu, iti trebuie coltari si piolet.
Miercuri, 25 ianuarie 2017 - 13:49