|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Am renuntat la Valea Buda si am parcurs traseul pe Valea Rea.
Pentru ca in aceasta sectiune nu pot pune poze, am sa reconstitui traseul rutier astfel incat, ceilalti colegi sa nu intampine probleme cu orientarea pe aceasta vale.
Nu va luati dupa sfaturile localnicilor, sunt contradictorii. Era sa ajung in Delta.
Drumul este bun cu mici pasaje ce necesita atentie.
Camparea se poate face foarte bine cu ~ 1 km inainte de capatul forestierului (stana), langa o casuta din lemn, vizibila pe partea dreapta a drumului, peste rau.
Acolo am gasit mai multe corturi cu pasionati de canyoning.
Poteca este bine marcata, triunghi rosu. Noi am facut trei ore si junatate pana in varf cu mers normal, poze, povesti, etc,.
Apa, fara probleme. Sunt multe izvoare pe poteca.
Am facut un videoclip in fuga cu Movie Maker. Rog profesionistii sa se abtina.
http://youtu.be/hsrdj0v-AFg
Mesaj modificat de autor!
Marți, 2 septembrie 2014 - 14:57