Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Aprilie 2025
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Mai 2025
LMMJVSD
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Vremea
Varful Pasec
Muntii Aninei
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Trasee / Ture Moeciu-Magura-Curmatura-Zarnesti (3)

xoreax
xoreax
Coarda

Magura - Curmatura inseamna sa coborati din sat pe "romb galben" aka Drumul Piticilor pana la Botorog iar de acolo pe arhiumblata banda galbena pana la cabana. Nu va sugerez sa coborati pe drumul forestier, pierdeti mult timp pe care il puteti folosi, de exemplu, sa admirati creasta.

As zice ca cea mai mare problema nu ar fi ursul ci cainii de la stana din Poiana Zanoaga daca mergeti in timpul saptamanii (in weekend am inteles ca ii leaga).

Daca inca nu v-ati stabilit o cazare sigura in Magura, aveti alternativa sa urcati cu masina pana in Pestera (drum asfaltat bun) si chiar sa modificati traseul spre Curmatura.

Vineri, 22 iulie 2016 - 17:59

yo6ial
yo6ial
Coarda

1: Dacă a fost cineva și a trecut pe lângă urs fără să-l observe sau efectiv nu s-a aflat în mai puțin de 1km de un urs asta nu înseamnă că voi nu aveți nici o șansă să vă întâlniți. Și nici viceversa. Carpati.org

Încă mai e pădure, pe acolo, deci, considerând faptul că domiciliul ursului este în pădure, este posibil ca și dumnealui să se afle la domiciliu.

2: drumurile forestiere pot oferi unele oportunități de rătăcire - de aceea păstrați traseele marcate chiar dacă acestea se desfășoară și pe drumuri forestiere.
Marcajele din PC sunt în stare excelentă.

Nu uitați să vă luați bilet. http://www.pcrai.ro/lang-ro/10/Diverse/bilete-53.html

Tură faină!

Vineri, 22 iulie 2016 - 14:55

superdenisa
superdenisa

Buna tuturor,

Planuiesc cu al meu Om sa facem vinerea sau sambata viitoare urmatoarea drumetie: Bucuresti-Brasov-Moieciu-Magura-ramas peste noapte in Magura-Curmatura-Zarnesti-Brasov-Bucuresti.

Nu cred ca o sa ne plimbam pe cocaluri din lipsa de timp, asadar o sa fie ceva mult mai lejer.
E prima oara cand vom haiduci pe acolo, asa ca am cateva intrebari:

1. A fost cineva de curand la Curmatura din Magura? V-ati intalnit cu Ursifer?
2. Din Moieciu pana in Magura am vazut ca e drum forestier, sansele sa ne ratacim ca bezmeticii sunt 0 dac anu ne abatem de la drum, nu?

Va multumesc pentru atentie Carpati.org

Joi, 21 iulie 2016 - 17:11

Afisari: 1,436

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0511 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org