|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Am ajuns in Fagaras (voi posta pana la sfarsitul saptamanii un jurnal), dar pana la urma, din pricina ploilor si furtunilor de anul asta, am renuntat la ideea de a merge pe valea Rea. Poate la anul. Se poate aborda Dara intr-o zi, dar e nevoie de vreme buna. Se poate de pilda urca pe valea Bandea, apoi catre nord spre creasta principala, si coborare pe la unul dintre cele doua lacuri - estic sau vestic din Valea Rea. Tura asta cred ca dureaza aproximativ 11-13 ore. Carari cu soare.
Marți, 24 august 2010 - 22:09