![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Dar până în căldarea unde e lacul trebuie să cobori de la Crucea Ateneului și înțeleg că tu vrei să ții creasta până spre Bătrâna. Ai mai avea un izvor după ce treci de Iezerul Mare și Roșu, într-o șa: Piscanu. Ar trebui să se audă șipot pe sub lespezi de piatră. Altfel, ai izvorul din plai, de sub vf. Bătrâna. Apoi nu mai ai apă decât aproape de Cuca sau Voina, depinde pe unde cobori.
De campat o poți face oriunde în creastă (sau imediat sub ea), sunt multe locuri faine de cort, numai să fie vremea bună.
Eu acum vreo doi ani am reușit să parcurg într-o zi creasta între Cuca și Ref. Iezer via Păpușa - Bătrâna (în sensul descris de mine se poate face într-o zi chiar peste Văcarea până la Voina dacă ai bagaj ușor), am pus un jurnal de tură. Tu decizi cât vrei să faci. Tură faină!
Mesaj modificat de autor!
Miercuri, 7 septembrie 2016 - 15:20