Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Mai 2025
LMMJVSD
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Iunie 2025
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Vremea
Varful Secarea Mare
Muntii Leaota
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Trasee / Ture DESPRE TURE (1)

nycbv
nycbv
Busola

Eu niciodata nu am intrat si nu voi intra pe tura organizata de alte persoane pentru a le da sfaturi. Nu e treaba mea ce si cum se organizeaza ,ce strategie adopta cum si ce traseu fac.Pe privat poate dau raspuns daca sant intrebat.Toti santem peste 18 ani si constienti de pericolele ce apar pe munte.Adevarata experienta a fiecaruia este data de participantii la tura in cazul nostru de incepatorii care dupa tura vor depune R.T. Eu unul am peste 30 filmari montane numai cu grupuri in anii 2004 si 2005 pe care o parte din montaniarzi de pe carpati le-au vizionat. Privitor la atentionati TOTI SANTEM EXPERTI.Daca nu se intimpla nimic -foarte bine, datorita mie ai fost atent si nu ai avut eveniment-prin absurd daca se intimpla ceva el va spune :
Ti-am spus eu si nu mai ascultat.
Eu nu am nimic cu nimeni dar vreau sa fiu lasat in pace sa ma ocup de incepatori.Acum incepatorii pot vedea cit de devastatoare sant aceste atentionari asupra psihicului si cum se baga panica in ei si neincrederea in conducatorul de grup.Eu cele 3 Accidente le-am avut pe cand FACEAM ALPINISM( nu comparati alpinismul cu ceea ce facem noi) Spre stiinta tuturor eu nu am nici un folos material si nici nu ma intereseaza doar satisfactia morala.Deranjaza pe cineva ca in citiva ani unii dintre incepatorii de azi vor fi mai buni decat actualii ‘’ consacrati ‘’ Privitor la participanti retrageti-va daca aveti cel mai mic dubiu.Cel mai bine umariti activitatea montana a tuturor si dupa aceea decideti. Privitor la tura noastra cei ce se pricep sa spuna colegilor de tura sigur ora si locul unde va avea loc o avalanse pentru ai salva.
Care dintre ‘’BATRANI ‘’ mai face ture de initiere ca am suficiente sfaturi atunci si pentru ei
Tot inainte pentru carpati.org

Marți, 21 martie 2006 - 00:00

Afisari: 1,165

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0588 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org