|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Din Strunga Gălbinelelor am urcat de fiecare dată spre BMC pe poteca marcată cu momâi. E panta destul de mare pe acel versant, dar poteca e generoasă ca lățime și serpentinele ei îmi inspiră siguranță prin locurile prin care șerpuiește. Singurul inconvenient pe bucata asta e diferența de altitudine pe care trebuie să o urc pieptiș, cred că vreo 200 metri, diferență care s-a resimțit întotdeauna, mai ales în zilele toride.
Varianta de care zice Ruxandra, care și mie mi-a atras atenția mai demult, am văzut-o fezabilă când un grup plecat înaintea noastră pe Gălbinele suia acel horn când noi am ajuns în strungă. Au înaintat relativ repede și fără probleme până la acea brână de legătură.
Duminică, 11 septembrie 2022 - 19:07