![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Eu am fost de curind cu o tura de bicla in Sitiu. Jurnalul il gasesti aici: http://www.carpati.org/jurnal/lacul_vulturilor_-_implinirea/3371/. Poate te ajuta, desi nu e un RT tehnic, pentru ca dau ceva informatii printre ginduri. Si ultima poza este ajutatoare sa iti formezi o imagine. Traseul meu a plecat din sud pe unde vrei tu sa cobori. Da, exista o varianta foarte ciclabila de coborit de la Lacul Vulturilor spre sud pe valea Siriului Mare si apoi pe valea Bascai cu Cale. Zona este frumoasa si merita. Poti opri la final sa maninci sau sa cazezi la complexul din pozele mele. Daca ai nevoie de numele complexului imi spui.
Bafta si drum bun!
Vineri, 29 iulie 2016 - 23:32