Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Decembrie 2024
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Vremea
Varful Toaca
Muntii Ceahlau
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Trasee / Ture Cheile Orzei (8)

byanka_cld
byanka_cld

Salutare! Cheile Orzei au acelasi regim ca cel descris mai jos? Adica, tot trebuie sa apelezi la cineva pentru a le vedea? Planific o plimbare Cab. Zanoaga - Cab. Scropoasa si retur si as fi vrut sa vad si Cheile Orzei.

Luni, 29 iulie 2013 - 08:34

essallex
essallex

Hello, as vrea sa fac maine traseul cheile orezei plecand de la tabara vanatori. Am timp intr-o zi dus intors? pana la Zanoaga cat mai este?

Multumesc

Sâmbătă, 13 august 2011 - 13:24

wisky83
wisky83

Saru' mana pentru imagine....cred ca plec de acasa cu autogenul dupa mine. Daca pot trece de aceea usa, mai exista altceva care sa am impiedice sa-mi termin traseul ( ma refer la alta usa sau ceva de genul ) ? Multumesc.

Marți, 5 aprilie 2011 - 12:44

cipicernat
cipicernat
(admin)

Cred ca imaginea asta te va lamuri. Carpati.org

http://www.panoramio.com/photo/10091216

Luni, 4 aprilie 2011 - 17:58

wisky83
wisky83

Salut, merci de raspuns. Eu vreau sa plec dinspre Moroieni, sa trec prin chei dar nu prea inteleg cum e inchis? adica nu ai voie sa treci prin chei sau ce treaba are cel de la hidrocentrala cu traseul in cauza?.
Imi propun sa campez la bolboci pe malul lacului cu cortul, dar imi e putin teama de urs (sa speram ca nu am parte de el ), iar a doua zi sa plec spre Sinaia. Ca si dificultate mi se pare usor, doar ca nu stiu cum sta treaba cu cheile.
Grilajul acela nu se poate sari sau ocoli, ca e aiurea sa ajung si sa ma intorc dupa aceea ca e inchis.

Sâmbătă, 2 aprilie 2011 - 23:13

creativ
creativ

Salut,
Pai care este traseul pe care vrei sa-l faci ?
1) Daca vi dinspre Moroieni - Taberele Caprioara/Cerbul/Vanatorul, poti sa urci direct in chei (ti poteca in fata in loc sa faci la dreapta, chiar unde este podul peste apa) dar, presupunand ca ajungi sus (dupa ce urci treptele din lemn si destul de periculoase, mai ales daca sunt imbibate cu apa ...si daca ca ai rau de inaltime !) va trebui sa te intorci pentru ca aproape de final este un grilaj cu lacat (cheia este la responsabilul de la hidrocentrala).
2) Daca vi dinspre Bolboci/Zanoaga pe cheile Zanoagei, ajungi la Cabana Scropoasa si poti sa-i rogi pe cabanieri sa vorbeasca cu responsabilul de la hidro sa te lase sa vezi macar (daca nu sa cobori pe acolo) cheile de sus de pe pasarela (de la grilajul de care iti spuneam mai sus).
Atentie: La cabana nu servesc mancare.Daca mai vrei alte date intreba-ma pe personala.

Vineri, 1 aprilie 2011 - 16:06

ovex
ovex

Salut, poti campa la cort la Scropoasa sau te poti caza la cabana. Cheile Orzei sunt inchise in amonte spre lacul Scopoasa. Practic iesirea din chei se face pe o pasarela ce duce la hidrocentrala sau mai precis la barajul lacului. Le poti parcurge dar trebuie sa te intorci tot prin chei. Sunt frumoase si sunt incluse in ariile protejate. Teoretic ai nevoie de aprobare pentru a intra in chei. Eu le-am vazut doar de pe pasarela si mi-am propus ca in vara aceasta sa vorbesc cu cei de acolo sa le pot vizita.

Vineri, 1 aprilie 2011 - 10:25

wisky83
wisky83

Salutare, cine ma poate ajuta cu acest traseu, mai exact ca si grad de dificultate si daca se poate campa cu cortul. Multumesc.

Joi, 31 martie 2011 - 12:33

Afisari: 4,451

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0490 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org