Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Septembrie 2023
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Octombrie 2023
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Vremea
Varful Mutu
Muntii Valcan
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Trasee / Ture Cantonul Limbãșelul ---> Clãbucetul Azugei (Munții Baiului) (7)

senty
senty
(admin)

Anul trecut, cam pe la finele lui mai, era activitate de reparatie a stanei, si vaci. Probabil urmeaza sa fie "reactivata" Carpati.org
Nu cred ca stana e de oi, nu am vazut nici atunci si nici acum strunga.
Mesaj modificat de autor!

Duminicã, 22 mai 2022 - 11:05

victoranica
victoranica
Coarda

Mi-am rãspuns singur la întrebare Carpati.org nici urmã de activitate la stânã.

Duminicã, 22 mai 2022 - 10:53

victoranica
victoranica
Coarda

Salutare, are cineva idee daca stana de pe Clabucetul Azugii mai e activa ? Daca da, stie cineva daca au urcat turmele deja ?

Vineri, 20 mai 2022 - 14:01

mihaita_39
mihaita_39
Coarda

Mulțumesc Laura, Rãzvan. Dacã pãdurea îi sub dalbe straie m-ar tenta și acel drumeag lunguț. Indiferent de sens, atâtã vreme cât zãpada permite mersul într-un ritm rezonabil.

Duminicã, 13 decembrie 2020 - 17:04

lauramatei
lauramatei
(admin)

Salut, Mihaita!

E cam incomoda urcarea direct pe culme, din valea Limbasel la stana si apoi pe Clabucetul Azugii. Oricum, se intra pe ea mai jos de canton si de punctul albastru. Dar nici sa iei tot drumul ala de care zici tu nu cred ca merita. L-am intersectat si eu cand am coborat de la stana, asa cum spune Rivas, deci exista.

Eu iti recomand sa faci invers, sa cobori de la Clabucet in vale si de aici la Garbova. Am procedat asa de mai multe ori si a iesit bine. La coborare e ok direct pe muchie, de la stana in jos. Orientarea e comoda de la stana in jos, nu e prea abrupt, e poteca, un culoar mare, nu ai deloc probleme. Iar urcrea pe PA la Garbova e placuta, nu e prea obositoare. In plus, e bine ca spre finalul turei sa vii spre Garbova, spre casa, nu sa te indepartezi de Valea Prahovei. Chiar si daca te prinde seara, traseele care se dau spre casa dinspre Garbova sunt sigure, bine marcate, umblate.

Vineri, 11 decembrie 2020 - 12:08

rivas
rivas
Caraba

salut ! drumul exista intr-adevar. l-am intersectat cind am coborit de pe virf pe linga stina si am prins un culoar prin padure care coboara direct in vale, si iese putin in stinga drumului forestier.treci apa si esti pe drumul ce duce la pastravarie in aval. am fost iarna cu zapada mare dar la coborire a mers. am track daca vrei

Joi, 10 decembrie 2020 - 18:23

mihaita_39
mihaita_39
Coarda

Salut,

De la pãstrãvãria din marginea localitãții Azuga pleacã un drum forestier pe valea râului Limbãselul, pânã la cantonul omonim de la confluența pârâurilor Limbãșelul Mare și Limbãșelul Mic.

De la acest canton urcã înspre Vest un traseu marcat PA, pânã la cocheta și primitoarea cabanã Gârbova.

Pe unele hãrți digitale apare un drum de car nemarcat, foarte zigzagat, ce pleacã de la cantonul Limbãșelul, înspre NE, ajungând pe Clãbucetul Azugii dupã vreo șase kilometri, prin pãdure. Trecând pe final și pe la stâna de pe Piciorul Cenușeroaiei.

Întrebarea mea este: acest drumeag existã cu adevãrat pe teren ?

Mulțumesc,
Mihãițã

PS Ori trebuie sã iau pieptiș, la liber, povârnișul cel abrupt al Piciorului Cenușeroaiei, ca sã ajung pe Clãbucetul Azugei direct de la cantonul din Valea Limbãșelului ?!

Joi, 10 decembrie 2020 - 16:55

Afisari: 1,287

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0535 secunde

GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2023) www.carpati.org