|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Izvorul din Plai nu l-am vazut nici eu, dar cand am inceput coborarea spre Voina si ne-am uitat in spate, se vedeau sclipind in soare niste izvoare bogate care ieseau de sub creasta si se rasfrangeau frumos la vale. Accesul insa pana la izvoare era destul de dificil, nu am vazut nicio poteca. Chiar ma intrebam cum se ajunge acolo.
Ca o sugestie, noi am campat in Caldarea Barbului (cum cobori de pe Papusa in directia Izvorul din Plai este o caldare pe dreapta, destul de ascunsa, dar mirifica).
Joi, 28 aprilie 2011 - 14:38