|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Cum nu am avut concediu a trebuit sa plecam vinerea dupa pranz. Vineri pe dupa amiaza am reusit, in august, sa urcam de la Balea-L.Capra-Fereastra Zmeilor-Nerlinger, unde ne-a prins noaptea si am facut o coborare pe frontala la lacul Buda, destul de anevoioasa, nu e o poteca clara. Sambata am facut Lacul Buda-Nerlinger-Moldoveanu si cabana Podragu, iar duminica, cabana Podragu-lacul Podragel-fereastra zmeilor -balea.
In 2 zile jumatate e ok, numai vineri a trebuit sa mergem sustinut ca am inceput tarziu urcarea. Eventual poti ramane in noaptea de vineri spre sambata la refugiu de sub fereastra Zmeilor.
Daca ar fi sa fac tura asta acum, probabil nu as mai face cu cort, am avut niste prieteni la care le-a rupt vantul cortul sapt trecuta, si de la Podragu datorita fulguielii au preferat sa coboare direct spre Victoria.
Cred ca cel mai ok ar fi, decat sa mergi la refugiul Viistea, sa pleci vineri, macar pina la refugiul de sub fereastra zmeilor (poti urca la el si din transfagarasean, putin dupa cabana capra) si sambata moldoveanu-podragu, duminica podragu-podragel-balea. Eu asa as prefera sa fac tura asa in perioada asta, si nu ai cara cort, doar sac de dormit/izopren. In rest, vreme buna sa fie!
Sâmbătă, 12 septembrie 2015 - 13:42