Un camping super misto este aici: http://www.camping-jungfrau.ch/default.asp , desi este aproape de Eiger unde ziceai ca vrei sa mergi peste ceva timp. Ti-ar trebui insa mai mult de 3 zile pentru ca zona este incredibila, sunt foarte multe trasee/activitati si va fi foarte greu sa decizi la ce sa renunti.
Din cate stiu eu, sper sa nu ma insel, taxa este obligatorie doar daca intri pe autostrada. Am strabatut Elvetia de la un capat la altul cand am venit de pe Mont Blanc anul trecut, si nu am intrat pe autostrada. Dureaza mai mult dar este mai frumos, mai ales pentru tine care vrei sa te opresti prin Elvetia nu vad motivul pentru care sa intri pe autostrada, mai ales daca nu te grabesti. Anul acesta in schimb voi plati taxa de autostrada. tot in Chamonix, cu intentia de a urca pe Mont Blanc.
Salutare. In jumatatea lui august voi ajunge in Chamonix cu dorinta de a urca pe Mont Blanc. La intoarcere as traversa Elvetia. Am zis ca daca tot platesc acea taxa auto destul de scumpa sa ma opresc vreo 3 zile pentru a vizita cate ceva. Ce imi recomandatirase, peisaje deosebite chiar campinguri la un pret decent. Mentionez ca pentru urmatoarele zone voi face o deplasare in anii ce vor veni:Eiger, motterhorn, castor si polux. Mulțumesc.
Vineri, 11 iulie 2014 - 15:35