Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Decembrie 2024
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ianuarie 2025
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Vremea
Varful Pietrele Rosii
Muntii Suhard
#54  Inapoi 1 2 3 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Sugestii si impresii Profilaxia blocata prin paranoia (54)

ceiuc
ceiuc
Caraba

Multumesc tuturor de atentia acordata temei. Mult mai multa decat ma asteptam. Cand am deschis topicul, am vrut doar sa informez anumiti membrii interesati de turele mele ca vor trebui sa ma caute personal. In apararea mea: formularea este pentru a preveni inscrierea unor persoane cu acele tendinte sau planuri. Nu am inteles unde este jignirea sau amenintarea sau orice alte acuze de acest.
Cand m-a deranjat ceva in turele mele, am comentat direct, dar sa fac asta pe site in public inseamna exagerare (atat timp cat situatia deja s-a clarificat).

Daca mesajul meu a fost o gluma buna sau proasta e total subiectiv.

Daca s-a simtit cineva jignit/ofensat sau amenintat, imi cer scuze. Este independent de intentia mea.

Daca din turele mele lipseste Feedback-ul este din lipsa de timp sau pentru ca nu am avut nimic atat de important de spus (cunoscatorii stiu remarca mea " a fost o tura minunata, organizarea excelenta, participantii au fost la inaltime, atmosfera perfecta").

Este DREPTUL administratorilor sa stearga tura si tot dreptul lor sa vegheze asupra imaginii site-ului si meritul lor cum arata. Am apreciat ideea site-ului pentru ca ofera posibilitatea oamenilor cu aceeasi pasiune sa se intalneasca indiferent de variabile: capacitate fizica, varsta etc. si foarte mult se bucura cei izolati cu putin timp liber, mai putine cunostinte si curaj de a merge pe munte. Dar consider ca este o obligatie personala sa spun clar ceea ce ma deranjeaza si sa imi triez participantii in tura dupa criterii proprii. Sa stie omul daca sa se inscrie sau nu. Inscrierea este libera. Iar cuvintele precum gonflabila, plus, jucarii, tulburari de comportament nu intra (din punctul meu de vedere) la categoria:" lipsa de bun simt" si nu le vad motive pentru a sterge o tura.
Am acordat cu placere timp pentru organizarea turelor mele, dar nu imi permit sa fac risipa. Cu alte cuvinte, nu risc sa mai organizez o tura si apoi sa fie stearsa, pentru ca nu place mesajul.
Calific in continuare drept pripita si excesiva reactia administratorilor, dar este dreptul lor de a lua atitudine.
Prin retragerea mea dintre organizatorii turelor pe acest site le respect autoritatea. Nu e nevoie de justificari de nici o parte.

Duminică, 3 aprilie 2016 - 16:35

bogdan.t
bogdan.t
Coarda

Daca motivul amintit de Gabi-macaz2006-(citatul respectiv), este intr-adevar motivul ptr care s-a sters tura respectiva, mi se pare cam exagerata politica adminilor. Nu gasesc nimic vulgar, ironic sau mai stiu eu ce, in acel citat.
Dar ma rog ... poate sunt niste legi nescrise. Sau ... "altceva" Carpati.org

Sâmbătă, 2 aprilie 2016 - 10:29

macaz2006
macaz2006
Caraba

@ rupi2003 - esti maestru, mi-a placut jocul de cuvinte! genial!
Promit ca vin cu un jurnal revigorant, sau reinflamant - dupa gusturi. Ma stiti: sunt mare mester la capitolul asta Carpati.org

Vineri, 1 aprilie 2016 - 21:17

hana
hana
Coarda

conrad, mesajele tale au fost suficient de clare, multumim de clarificari!

rupi2003, ii tot dai inainte cu paranoia, dar e un fenomen pe site care nu trebuie ignorat pentru ca problemele nu se pot rezolva inchizand ochii, iar solutiile pot aparea din dezbateri;
- organizatori putini si din aceia care sunt mai si renunta.
Iar organizatori noi nu apar in acelasi ritm in care dispar cei vechi.
Uita-te si tu cate wknd-uri sunt inverzite si cate blank-uri!

Poate trebuie motivati/incurajati/recompensati! Ca ponoasele "meseriei" sunt destule.

Vineri, 1 aprilie 2016 - 20:38

rupi2003
rupi2003
Coarda

Nu ati observat si voi ce amorteala este pe site saptamani la rand si brusc se inflameaza orgoliile carpatistilor pe forum, la o stire ori la un jurnal sau la o tura?
Ultimul sortiment de noroi care a reinviat site-ul il putem boteza de saptamana asta, cum altfel, ParaNoroi.

Vineri, 1 aprilie 2016 - 20:11

conrad
conrad
(admin)

@ hana: discutia in directia asta este inutila. In primul rand, nu aveam ce sa mai aflam despre motivele pt care a scris asa, pt ca ea ne-a spus - a scris asa doar ca un criteriu de selectie, fara vreo referire la ceva anume. De asemenea, oricine o intreaba, ea sustine acelasi lucru: acea mentiune a ei era "un criteriu de selectie" fara referire la ceva anume si ca nu a avut nicio problema in turele anterioare care sa fi generat acea expresie. Nu trebuie sa ma crezi, poti sa o intrebi direct. Este in continuare pe site, poti sa-i scrii mesaj, poti sa o cauti pe fb.
Apoi, daca cineva injura pe site spre exemplu, ultimul lucru pe care il vom face noi, sau pe care ar trebui sa-l facem, va fi sa-l intrebam de ce a procedat asa, inainte de a inactiva textul.

Nu am fost destul de clar, anterior? Am incercat comunicarea cu ea, dar de la primele vorbe ne-a acuzat de paranoia, si ca "sesizarea noastra nu i se pare deloc bazata", ci e doar o modalitate de a atrage atentia ca mesajul turei a fost citit si "cineva acolo vegheaza". Ne-am lovit de un zid de incapatanare, orgoliu si neintelegere, desi noi am abordat-o fix pentru a ne intelege, nu cu gand hotarat sa-i inactivam tura si, sincer, nu i-am inteles indarjirea, avand in vedere ca ea sustine ca mesajul cu pricina nu avea nicio directie si nu facea nicio referire la vreun caz concret din turele ei.

Nu suntem la judecata publica aici, sa dam raspuns fiecaruia de ce nu am actionat cum se gandeste el ca ar fi procedat, daca ar fi fost admin. Toata lumea stie cel mai bine cum trebuie sa-si faca altii treaba! Uite, in calitate de utilizator al site-ului, dornic sa afle despre ce e vorba, de ce nu o intrebi direct pe ea despre ce a fost vorba?

Eu consider subiectul incheiat, am explicat destul de limpede punctul nostru de vedere. Dupa cum am mai spus, de la primul contact am fost intampinati cu ironie si incapatanare, nu cu dorinta de a ne intelege, ori de a lamuri lucrurile.

Vineri, 1 aprilie 2016 - 19:52

nanifar
nanifar

Conrad, nu cred ca cineva a avut in intentie sa arunce cu noroi in admini, au fost parerile spuse deschis de utilizatorii acestui site. Pana la urma, tot nu s-a spus clar cine este vinovat de un comportament aiurea in ture, fie ca e vorba de turele lui ceiuc sau alte ture. Sau, eu cel putin, n-am inteles.

Sunt de acord cu dodo79, nu trebuia un simplu "la revedere", starneste orgolii, iar eu cred ca ceiuc n-ar fi scris ce a scris daca n-ar fi fost adevarat. Iar ceiuc chiar stie ce vrea in turele ei.

Sunt sigura ca aceasta "criza" ar fi putut fi gestionata mult mai bine, in avantajul tuturor, daca era mai multa toleranta din partea ambelor parti.

Vineri, 1 aprilie 2016 - 19:43

hana
hana
Coarda

subscriu dodo79 ultimul comment.
Eu ca admin cred ca as fi incercat sa aflu mai intai ce anume a motivat-o pe ceiuc sa se exprime asa, inainte de a-i inactiva tura.
Ar fi fost util sa stim si evenimentul care a determinat reactia celeilalte parti, dar daca Adriana tace....

Vineri, 1 aprilie 2016 - 19:26

zentai
zentai
Coarda

Cronicile Shannara!Fie sa invinga cel mai bun elf! Carpati.org

Totusi, "ritmul va fi adaptat la cel mai nevoias care poate fi chiar organizatorul"! N-ai cum sa nu iubesti pe o tipa care are pe stoc zicerea asta! ! Carpati.org

Pe de alta parte, nici conrad nu are de ce sa nu fie crezut pe cuvant!

Pare ca numai o intamplare fericita poate sa dezlege pricina!
Totusi ceiuc (Adriana) n-a fost matrasita de pe site! L-ar lua dracu de invidie pe Hegel sa vada ce definitie noua pentru drama s-a aflat pe acest site! Mie nu-mi place sudoku!
Dar cu totii, mai devreme sau mai tarziu, ne revenim!

Pace si bucurie, fratilor! Carpati.org
Mesaj modificat de autor!

Vineri, 1 aprilie 2016 - 18:20

dodo79
dodo79
Caraba

@conrad,

Multumim pentru lamuriri, acum inteleg ca am fost prinsi intr-un aparent joc de orgolii si sincer nu cred ca se ajungea aici daca explicatia aparea de la inceput in loc de nepotrivita formularea "la revedere fara regrete".

Orgolii au fost evident de ambele parti cu diferenta ca unii sunt proprietarii "locatiei"si deci au "painea si cutitul", desi valoarea si popularitatea locatiei e data de utilizatori. Din explicatiile tale reiese clar ca voi ati actionat cu buna credinta in vederea protejarii altor utilizatori prin ceea ce voi ca administratori ati considerat cea mai justa varianta, iar reactia lui ceiuc a fost una copilareasca.
Eu nu m-as fi simtit jignit de formularea respectiva, dar poate ca gradul meu de toleranta este mai mare decat media. Pe de alta parte nici nu mi-as fi luat jucariile sa plec pt. o cerinta de modificare chiar si numai partial justificabila. Dar uneori orgoliul depaseste toleranta intr-un mod nefericit.

Oricum, interventia ta ramane salutara in clarificare si ma opresc aici.

Vineri, 1 aprilie 2016 - 16:31

conrad
conrad
(admin)

De unde ideea asta, oameni buni, ca Adriana a fost "pusa la colt"? Nu are nimeni nimic cu ea, nu a fost "pedepsita", a fost doar rugata sa modifice textul in conformitate cu regulamentul si respectul fata de ceilalti si a refuzat cu indarjire. Intrebati-o in privat cum au decurs lucrurile, ca aici nu mai simte nevoia sa intervina. Nu a suparat-o nimeni in turele anterioare, dovada si mesajul lui nanifar, nu stim care a fost intentia ei cu acea exprimare. Nu i s-a interzis nimic, poate sa puna ture cate doreste, dar sa respecte regulile de adresare cu bun simt, cum fac toti ceilalti. ursul verde a fost banat tocmai datorita atitudii lui, nu inteleg de ce este dat ca exemplu de "toleranta preferentiala", pentru ca el nu a fost tolerat, ci banat. Sectiunea de ture nu va deveni o caricatura in care fiecare poate sa scrie ce mistouri vrea. Cum poate crede cineva ca va gasi parteneri de drum seriosi, cu o exprimare neserioasa?

Nu inteleg de unde ideea ca esti "nevoit" pe acest site sa iei necunoscuti cu tine. Nevoit de cine? sa pui o tura este o decizie personala si vine din dorinta organizatorului de a cunoaste oameni noi, nicidecum ca un bine facut adminilor acestui site. Nu stiu de unde ideea asta ca trebuie sa acceptam orice fel de comportament ca daca nu, respectivul isi ia jucariile si pleaca. Tocmai pentru ca unii dintre voi reactionati mereu, in necunostinta de cauza, ca acum, cand unul prea orgolios isi ia jucariile si pleaca, tocmai din aceasta pricina sunt unii care reactioneaza asa.
Tot ce se posteaza pe acest portal, ture, poze, texte, sunt un bine facut comunitatii nu noua, adminilor. Noi doar incercam sa pastram un cadru civilizat si cat de cat sigur.

Poate voi credeti ca noi am vazut tura, ni s-a ridicat parul in cap de pudibonzi ce suntem si i-am pus cutitul la gat: modifici sau nu. Si daca ea n-a modificat noi Zbang!, i-am luat capul. Asa comenteaza unii pe aici, de parca asa ar fi fost. Noi, adminii, abia asteptam sa calce unul usor stramb, ca sa-l alungam...

Sa va explic cum au decurs lucrurile. ceiuc a postat tura. A durat ceva vreme pana cand un admin a citit-o. Nu i s-a parut ok si ne-a informat si pe ceilalti. Fiecare cand a avut timp, a citit si si-a dat cu parerea. Concluzia a fost, dupa deliberari, ca nu suntem de acord cu asa exprimare in formularea turelor. Dupa cum bine s-a observat, aceasta sectiune a site-ului e cea mai importanta. Daca unul nou intrat pe site, cauta sa mearga intr-o tura si primul lucru citit e o asemenea exprimare, ce parere isi va face despre "oamenii' de pe acest site? Exista un formular, trebuie respectat, iar seriozitatea in exprimare, mai ales de catre organizator, este esentiala. bineinteles ca poate destinde atmosfera cu o exprimare amuzanta, dar mojiciile si veninul nu sunt permise. fara exceptie.
Sa revenim. Dupa ce am luat decizia ca nu e ok, unul din noi a abordat-o si i-a scris, rugand-o sa modifice textul, pentru a-l face conform cu regulamentul si doleantele noastre. In general, cand dam de o mojicie pe site, o inactivam direct si doar dam un mesaj de informare. Daca mojicia e grava, dam si avertisment, daca e foarte grava, lipsita de orice urma de bun simt, dam ban direct. In cazul lui ceiuc am considerat ca nu e atat de grav, poate la suparare nu si-o fi dat seama ca a ei exprimare nu e tocmai ok si am abordat-o cu rugamintea sa modifice sau macar sa elimine cuvintele fara rost. Vi se pare gresita atitudinea noastra? Stiti cum a reactionat vechiul si experimentatul organizator de ture, ceiuc? Si-a exprimat convingerea ca ea nu vede "atata jignire" in exprimarea ei, mentionand ca "nu a formulat jigniri directe" (deci, implicit, a recunoscut si ea ca a formulat jigniri indirecte), dar n-a pregetat sa ne faca paranoici (lucru pe care n-a ezitat sa-l faca si in titlul acestui topic, pe care doar 1-2 comentatori pare ca l-au vazut). A mai scris o chestie greu de priceput "daca adminii acestui site considera ca anuntul meu este prea dur si ca organizator trebuie sa tolerez orice, scrieti din start ca nu am voie sa organizez tura si nici nu o voi mai face", pentru ca nu vad de unde a dedus ca noi vrem sa "tolereze orice ca organizator". Apoi continua "daca sunt sensibilitati sau orgolii din partea conducerii impunandu-mi sa folosesc un ton lingusitor contrar vointei mele, devin insami un participant problema si ma retrag." Ce orgolii am fi putut avea?! Nu "i-am impus" sa foloseasca un ton lingusitor, am rugat-o doar sa faca mai placut citirii textul, eliminind jignirile indirecte si fara rost. Ei bine, rabdarea noastra nu ne-a parasit inca, desi ea a avut o atidudine de genul "la voi acasa ori ma lasati sa fac ce vreau, in ciuda vointei voastre si a regulamentului cu care am fost de acord cand mi-am facut contul, ori nu va mai vizitez", asa ca a fost abordata pe facebook. Dar ea a inceput sa negocieze cu noi. ca scoate doar un cuvant si ca daca nu ne convine, ea anuleaza tura, "dar sa nu o stergeti pentru a explica celor care au vrut sa vina si ma cunosc,de ce a fost anulata.", incheie ea. De parca interesul nostru era ca ea sa nu-si tina tura, iar nu acela de a nu exista asemenea formulari si expresii pe site. in final, am inactivat tura. I-am trimis un mesaj explicativ, cu speranta ca va reveni la sentimente mai bune si-si va reposta tura in conformitate cu regulamentul. Nici macar nu a catadixit sa citeasca acel mesaj, pana in prezent. Dar a postat pe forum un subiect de tabloid, care a generat multe comentarii pe masura, evident in necunostinta de cauza.

Pe scurt:
Noi nu i-am impus sa foloseasca un ton lingusitor, am rugat-o doar sa foloseasca o exprimare in spiritul oamenilor iubitori de munte.
Nu i-am cerut sa nu-si tina tura, ci doar sa o editeze in conformitate cu regulamentul, care nu permite cuvinte ofensatoare.
Nu poate negocia cu noi pe care cuvinte lasa si pe care nu. Respecta regulamentul, ca toata lumea.
Nu poate cere ca daca nu ne convine ca renunta doar la un cuvant, sa isi inchida tura si sa scrie comentarii explicative, dar tura sa ramana cu acea exprimare pe site. Scopul nostru nu este sa nu-si tina ea tura ci doar ca acea formulare sa nu existe pe site. Deci, degeaba o inchide, ca ea tot apare pe site. De aceea a fost inactivata.
De ce asa? Pentru ca asta e regulamentul si nu este negociabil. Cand pe acest site fiecare se va putea exprima cum ii e firea, vor fi vesnice injurii si agresiuni verbale si din ce in ce mai putini din cei care vor dori sa interactioneze cu el. Drept dovada, pana si aici, desi e vorba despre tura lui ceiuc, unii au inceput sa se atace intre ei si sa foloseasca expresii jignitoare.

Sa o luam altfel. La voi in casa nu se fumeaza. Nu va place miorsul de tutun si nu fumeaza nimeni din cei care va viziteaza. Intra unul la voi in casa, se aseaza la masa nonsalant de parca ar fi la el acasa, isi scoate pachetul de tigari si-si aprinde tigara. tu ii spui frumos ca la tine in casa nu se fumeaza si il rogi sa stinga tigara. Dar el iti raspunde ca asa e el, fumeaza oriunde merge si nu poate altfel. Daca la rugaminte nu reactioneaza, ii ceri sa stinga tigara. Si-i dai alternativa: se poate fuma pe terasa. dar el nu, vrea acolo in casa, ca el asa face mereu. Si ca nu poti tu sa ii impui sa nu mai fumeze, ca el nu deranjeaza pe nimeni. Uite, poti sa intrebi toti prietenii lui, sa-ti confirme ca asa e el, fumeaza peste tot. Si atunci tu ii spui hotarat sa stinga tigara, ca la tine nu se fumeaza si nu vrei fum de tigara. Atunci el te ameninta ca daca nu-l lasi sa fumeze, pleaca. Ramai ferm pe pozitie: te rog sa ma intelegi si sa-mi respecti casa in care te-am primit, aici nu se fumeaza. Atunci, el se targuieste cu tine: uite, eu de obicei fumez un pachet. dar aici, la tine, o sa fumez doar cateva tigari. Si daca nu iti convine, plec, dar stai mai intai sa-mi chem prietenii sa le spun de ce am plecat de la tine din casa si cate vreme ii asteptam, tigara sa ramana aprinsa. Nu se poate, ii spui. El insista si continua sa tina tigarea aprinsa. Tu nu-l dai afara cum sunt sigur ca ar face-o si ratza, si macaz, si hana si cam toti care si-au dat cu parerea pe aici, ba chiar si cu ceva pomeniri ale stramosilor de la maimuta incoace, doar ii iei tigara din mana si i-o stingi. Si atunci el pleaca suparat. Si-si anunta prietenii cat de tiran ai fost, ca nu i-ai permis sa fumeze la tine acasa. Si prietenii lui, care sunt cu drag primiti la tine in casa, vin la tine in casa si-ti spun cat de nashpa ai fost cu el, ca trebuia sa-l lasi sa fumeze, ca asa sunt unii fumatori si asta vorbeste despre personalitatea lor... Si-acum spuneti-mi ca e gresit ca nu tolerezi asa ceva.
(in exemplul dat, puteti inlocui fumatul cu vorbitul vulgar si injurios, ori cu ascultatul manelelor, ori cu orice altceva care va displace la voi acasa, pentru a intelege mai bine)

Cam asa stau lucrurile, dragilor. Carpati.org

Stiu ca nu vor inceta comentariile ca cele anterioare, stiu ca veti avea de facut multa analiza pe text referitor la ce am spus si sa aratati cat de gresit ne este comportamentul si cum ii persecutam noi, fara vina, pe organizatori, dar mi-am rupt din timpul meu sa scriu aceste vorbe, pentru a va aduce la cunostinta si varianta noastra. Pentru ca e foarte usor sa acuzi si sa arunci cu noroi, cand nu stii despre ce e vorba.
Noi nu am acuzat pe nimeni de nimic, noi nu avem nimic cu nimeni. Ceiuc poate sa puna ture pe site cand doreste, in conformitate cu regulamentul. Nu avem nimic de obiectat despre cum organizeaza, doar ca nu am fost de acord cu acea exprimare.

O zi buna tuturor.

Vineri, 1 aprilie 2016 - 15:59

dodo79
dodo79
Caraba

@andrei.st:
Daca indraznim sa avem o opinie si sugeram ca o decizie sau directie luata nu e buna inseamna ca nu mai suntem "o comunitate frumoasa si inchegata"?

Poate ar fi de luat in calcul si opiniile utilizatorilor in actiunile viitoare (asa diverse cum sunt ele, sunt sigur ca un bun administrator/moderator poate trage o concluzie utila de aici, macar si utilizand principiul majoritatii), asta daca nu vrem reeditarea distopicei societati din "1984" de George Orweel in varianta carpati.org.

Si pt ca m-a provocat discutia, am intrat de curiozitate pe turele postate si vad ca majoritatea celor ce au mers in ture cu excomunicata aveau opinii pozitive despre prestatia organizatorului. Prin urmare cred ca comunitatea a avut ceva de pierdut din exercitiul asta, deci formularea "ne despartim fara regrete" nu e cea mai potrivita.

Vineri, 1 aprilie 2016 - 15:40

hana
hana
Coarda

Sunt mult mai multi cei care participa la ture si care sunt direct afectati de pierderea unui organizator productiv decat cei cu o bogata experienta in testarea bocancilor de iarna.
Topicul asta deranjeaza?

Vineri, 1 aprilie 2016 - 15:18

andrei.st
andrei.st
(admin)

Ce comunitate frumoasa si inchegata suntem Carpati.org
Cand a cerut cineva un sfat pentru bocanci de iarna acum cateva zile tot asa inghesuiala a fost Carpati.org
Astia suntem, de ce vreti mai mult?

Vineri, 1 aprilie 2016 - 15:08

dodo79
dodo79
Caraba

In comentariul ce a nascut dezbaterea asta nu e mentionat direct nimeni deci nu poate fi interpretata ca o amenintare sau jignire directa, daca cineva se simte in categoria respectiva... asta e. As zice ca e doar o opinie care spune ceva despre personalitatea organizatorului, dar asta nu face decat sa duca la o evaluare mai buna a compatibilitatii participantilor, prin urmare nu ar trebui cenzurat.
Sunt unii carora nu le displac variantele interpretate de altii ca "antisociale", de ex. grupul cu care mai merge Ratza e cunoscut pentru "momentul democratic" in care fiecare o ia pe unde considera el ca ar fi mai bine. Chestie de gusturi si compatibilitati, nu putem fi toti la fel...

Pe de alta parte mi se pare putin exagerat sa "faci de ras" participantii la tura in public. Bine, poate nu am intalnit eu cazuri flagrante sau poate sunt mai tolerant, dar sa spui ca ai avut participanti "agresivi" mi se pare putin bizar. Adica s-a ajuns pana acolo incat sa fim agresati fizic sau macar semnificativ verbal (si nu includ aici diferentele de opinie, ci injuraturile si jignirile directe) ? Asta ar fi de exemplificat si mentionat, nu problemele de personalitati incompatibile.

Oricum nu as sustine introducerea statului politienesc pentru aspecte interpretabile.

Vineri, 1 aprilie 2016 - 14:37

nanifar
nanifar

Hana, nu pot vorbi decat de ultima tura, cea din Piatra Mare. Este singura in care am fost cu ea. De aceea ti-am si cerut sa spui lucrurilor pe nume. Si cred ca am aratat clar ca sunt de partea Adrianei. Iar de pus la colt, nici nu poate fi vorba.

Din cate stiu eu, nu a fost nimic care sa duca la o asa reactie. Sa nu fi fost vorba de alte ture sau de momentele cand socializa cu ceilalti participanti, dar, altfel, eu nu am auzit ceva in tura aceasta.

Parerea mea este ca s-au pripit adminii s-o stearga, cine dorea sa mearga cu ea, mergea, cine nu, nu.

Vineri, 1 aprilie 2016 - 14:20

hana
hana
Coarda

Nanifar, daca toate au fost excelente in turele Adrianei si toti participantii niste ingeri, atunci exprimarea ei e complet inutila si reactia ei dezechilibrata.
Bine ca s-a retras! Ce sa caute un organizator cu reactii exagerate sa organizeze ture?

Daca e un organizator bun si a procedat corect, atunci ar trebui sa ii luati apararea si sa spuneti voi care a fost de fapt cauza reactiei ei in loc sa o lasati singura pusa la colt.

Vineri, 1 aprilie 2016 - 14:05

nanifar
nanifar

@hana - "Pentru mine o privire asupra listei de participanti de la ultimele 2 ture a fost edificatoare si pot spune ca reactia ei nu e deloc exagerata."

Sincer, nu stiu ce vrei sa zici si nici nu vreau sa cred ca e de rau. Eu am fost in ultima tura a Adrianei si a fost excelent. De la inceput a spus clar ce vrea si ce ar deranja-o. Era prima data cand ii intalneam pe ceilalti participanti, totul a fost ok, iar Adriana, ca organizator, mi s-a parut foarte atenta si responsabila fata de grup si mai ales, fata de cineva care mergea mult prea incet in comparatie cu ceilalti.
Inteleg ca ne-ai bagat pe toti intr-o oala cu smaltul spart, dar, eu cred ca ar fi trebuit sa spui clar, cine, ce si cum, ca alta data sa stim si noi, astia la inceput de drum, despre cine se vorbeste.

@yo6ial - daca n-ar mai fi organizatori ca Adriana, noi, cei care ne dorim sa mergem la munte, dar n-avem cu cine, pentru ca nu suntem nici rapizi, nu facem nici diferente de nivel mari, nu putem nici sa mergem in ritm sustinut, am sta acasa si am citi pe carpati pe unde au mai fost greii site-ului.

Eu sper ca acest comentariu sa nu va supere, nu asta a fost intentia mea, dar sunt prea multe aluzii, din care eu n-am inteles nimic.

Eu ii multumesc inca o data Adrianei pt tura si sper sa fie si alti organizatori care sa accepte incepatori in turele lor.
Va doresc numai de bine!

Vineri, 1 aprilie 2016 - 13:38

ratza
ratza
Busola

Nu cunosc detaliile, însă tot ce pot spune e că atît organizatorii cît și cei care se înscriu la ture caută oameni asemeni lor. Nu toți sînt poeți sau artiști, la fel cum nu toți suportă limbajul fără perdea, să nu zic suburban (grupă în care intru și eu). Unii nu suportă exprimările directe, alții nu le suportă pe cele politically correct. E simplu, intru la tură și mă uit ce scrie organizatorul, dacă-mi place mă înscriu; dacă nu, nu. Sau nu avem voie să fim diferiți?

Din punctul meu de vedere, Carpați.org poate fi asemănat cu cineva extrem de bun la agățat, dar care nu știe să dezvolte o relație de lungă durată.

@mdr - cred că mă confunzi, eu am avut doar două ture postate aici.

P.S. Presupunînd prin absurd că pun o tură și scriu că nu-i accept pe ăia care preferă să-și spargă borcanele cu marmeladă, e lipsă de bun simț?

Vineri, 1 aprilie 2016 - 13:24

danmih
danmih

Sugestie pentru admini: posibilitatea de a acorda calificative, atât pentru organizator cât și pentru participanți.

Vineri, 1 aprilie 2016 - 13:01

Afisari: 4,221

#54  Inapoi 1 2 3 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,9358 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org