|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Cand m-a deranjat ceva in turele mele, am comentat direct, dar sa fac asta pe site in public inseamna exagerare (atat timp cat situatia deja s-a clarificat).
Daca mesajul meu a fost o gluma buna sau proasta e total subiectiv.
Daca s-a simtit cineva jignit/ofensat sau amenintat, imi cer scuze. Este independent de intentia mea.
Daca din turele mele lipseste Feedback-ul este din lipsa de timp sau pentru ca nu am avut nimic atat de important de spus (cunoscatorii stiu remarca mea " a fost o tura minunata, organizarea excelenta, participantii au fost la inaltime, atmosfera perfecta").
Este DREPTUL administratorilor sa stearga tura si tot dreptul lor sa vegheze asupra imaginii site-ului si meritul lor cum arata. Am apreciat ideea site-ului pentru ca ofera posibilitatea oamenilor cu aceeasi pasiune sa se intalneasca indiferent de variabile: capacitate fizica, varsta etc. si foarte mult se bucura cei izolati cu putin timp liber, mai putine cunostinte si curaj de a merge pe munte. Dar consider ca este o obligatie personala sa spun clar ceea ce ma deranjeaza si sa imi triez participantii in tura dupa criterii proprii. Sa stie omul daca sa se inscrie sau nu. Inscrierea este libera. Iar cuvintele precum gonflabila, plus, jucarii, tulburari de comportament nu intra (din punctul meu de vedere) la categoria:" lipsa de bun simt" si nu le vad motive pentru a sterge o tura.
Am acordat cu placere timp pentru organizarea turelor mele, dar nu imi permit sa fac risipa. Cu alte cuvinte, nu risc sa mai organizez o tura si apoi sa fie stearsa, pentru ca nu place mesajul.
Calific in continuare drept pripita si excesiva reactia administratorilor, dar este dreptul lor de a lua atitudine.
Prin retragerea mea dintre organizatorii turelor pe acest site le respect autoritatea. Nu e nevoie de justificari de nici o parte.
Duminică, 3 aprilie 2016 - 16:35