De actualitate
Login
Calendar
| Februarie 2026 | ||||||
| L | M | M | J | V | S | D |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
| Martie 2026 | ||||||
| L | M | M | J | V | S | D |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
| 30 | 31 | |||||
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic
|
Forum
Sugestii si impresii
La multi ani Carpati.org
(13)
|
||
|---|---|---|
|
tudor_sid (admin) |
|
|
comins |
La Multi Ani fericiti fondatorilor si membrilor site-ului, sa ne vedem sanatosi si plini de speranta
Vineri, 16 iunie 2006 - 03:00 |
|
irina99 |
La multi ani!@
Am descoperit site-ul de curand, si m-am bucurat sa vad ca nu sunt chiar o curiozitate a naturii(cum eram privita de multe ori), ca mai sunt si altii care continua sa mearga la munte, si sa-si gaseasca timp pentru aceasta pasiune. Si din cate citesc chiar functioneaza, chiar se fac ture, oamenii chiar se intalnesc, chiar colinda... La multi ani site-ului, adminilor si tuturor celor implicati in acest proiect! Si atata vreme cat se inampla ceva, cu siguranta va avea un viitor frumos. Va multumesc ca existati! Vineri, 16 iunie 2006 - 03:00 |
|
octavian67 ![]() |
La multi ani!
La multi ani membrilor si vizitatorilor carpati.org Numai bine! Vineri, 16 iunie 2006 - 03:00 |
|
zidan2703 |
LA MULTI ANI !
Va multumesc ca existati. Puteti fii mandri de ceea ce faceti pt iubitorii muntelui. Luni, 12 iunie 2006 - 03:00 |
|
|
emy ![]() |
La multi ani carpati.org!
"Iar noi, micii alpinisti anonimi, intrebati de ce ne cataram pe stinci cand in acelasi loc putem ajunge pe o poteca ingrijita, pe care putem merge relaxati gustand din plin frumusetile naturii, raspundem simplu: pentru ca ne place!" Georg von Kraus La intrebarea dece accesam site-ul carpati.org? Eu raspund ca EXISTA. Poteci insorite si mai ales curate! Duminică, 11 iunie 2006 - 03:00 |
|
|
mihai.telema.. ![]() |
LA MULTI ANI, OVIDIU !
Duminică, 11 iunie 2006 - 03:00 |
|
|
nycbv ![]() |
La multi ani La doi ani de activitate ar trebui facut un bilant al implinirilor si neimplinirilor , numai asa ne putem da seama daca santem in progres sau regres Trebuie sa fim realisti si sa vedem care sant punctele noastre tari si care sant cele slabe si sa vedem ce avem de facut . Din 4600 de membri nici 1% nu depun activitate, adica 46 de membri Dupa 2 ani administratori site-ului ar trebui sa impuna reguli simple dar eficiente pentru progresul site-ului . Duminică, 11 iunie 2006 - 03:00 |
|
|
kya ![]() |
La multi ani carpati.org! Si fa in continuare ce te pricepi tu cel mai bine: sa ne umpli golurile create in suflete intre doua ture!
Duminică, 11 iunie 2006 - 03:00 |
|
|
iri_sf ![]() |
La cat mai multi ani !
Multumim pentru toate lucrurile frumoase si utile pe care le-am aflat prin intermediul vostru ! Sa fim cu totii sanatosi ca sa mai colindam pe carari de munte ! Duminică, 11 iunie 2006 - 03:00 |
|
|
mike ![]() |
Dimineata am vazut pe home page urarea, apoi topicul...2 anisori....Deci nu am descoperit site-ul chiar asa tarziu.
Daca de la varsta aceasta frageda a reusit sa lege prietenii (intre oameni sau intre oameni si natura),sa intregeasca echipe, sa implineasca vise sau sa le duca mai departe pe cele deja existente, atunci inseamna ca viitorul ii este deschis in fata...si va dati seama ce lucruri minunate o sa relizeze peste cativa anisori. Haideti sa punem cu totii umarul si sa il sprijinim, sa il ajutam sa creasca mare deoarece prin el ne vom implini si noi. La multi ani site-ului, adminilor, celor care isi fac simtita prezenta pe aici si celor care folosesc informatia de pe site si sa ne vedem sanatosi cat mai multi dintre noi la intalnirea de vara. Duminică, 11 iunie 2006 - 03:00 |
|
|
mi ![]() |
he, hee...
LA MULTI ANI ! pt blocul ORG Adica pentru carpati.ORG, viata lunga si la cat mai multe prietenii legate prin intermediul lui ! Salutari tuturor ! Duminică, 11 iunie 2006 - 03:00 |
|
ovidiu ![]() |
Astazi Carpati.org implineste 2 ani..
Multumim celor care au fost alaturi de noi dar si celor care SUNT .. Sa auzim numai de bine! Duminică, 11 iunie 2006 - 03:00 |
|
|
Afisari: 1,523
| ||
Adauga un mesaj in topic
|
|

Marți, 20 iunie 2006 - 03:00