|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Acum inteleg de ce pentru tine erau importante niste subiecte periferice, pe care dupa cateva zeci de nopti de campare in mod sigur le ai rezolvate, gen ventilatie si gauritul podelei... sau chestii mai exotice cu furtul din cort.
Cred ca este OK cum ai abordat, dar trebuie pus in titlu ceva clar gen "incepatori in ale cortului".
Subiect la care mi-as da cu parerea, dar pe care nu l-as initia eu... lesne de inteles.
SOLUTIA ta antifurt... imi pare rau dar nu ai descoperit Graalul.
Eu din timpuri indepartate nu las in rucsac acte, bani, dotare tehnologica (telefon, ceas, cutit, lanterna etc) nici haine, toate le transfer in fiecare seara in cortul interior. Daca am suspiciunea ca ar putea exista rozatoare, la fel se intampla si cu mancarea in ambalaj moale.
Dar in absida raman obligatoriu incaltamintea, vasele de gatit, haine + pelerina ude, si obligatoriu - daca este ud sau nu foarte curat - si rucsacul.
In rucsac se poate sa las ceva mancare (asta ar fi singurul lucru "furabil" din ce se spunea in articolul respectiv, impreuna poate cu pelerina sau {daca ai ghinion cu masura} si bocancii) dar in general este aproape gol.
NU AI CUM sa bagi in cortul interior cele ude/murdare decat daca doresti sa te feresti de drobul de sare si iti creezi singur probleme mult mai mari decat pericolul posibil.
Dar ce spuneai tu imi aduce aminte de solutia "Decathlon 110 lei" adica cortul respectiv, care nu are de fel absida.
Pentru confortul minim necesar nu as recomanda o astfel de solutie, dar pentru un total incepator...:-)... solutia poate fi chiar buna.
Cineva care merge in camping repetat nu cred ca ar prefera sa economiseasca bani cu o solutie de acest tip, dar pentru cineva inca nehotarat, la prima incercare, este ceva fezabil, costul este cat o noapte la pensiune.
Si mai este vorba si de un cort "perfect" cu colturile fixate de fortele proprii.
Miercuri, 24 iulie 2019 - 09:54