De actualitate
Login
Calendar
| Martie 2026 | ||||||
| L | M | M | J | V | S | D |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
| 30 | 31 | |||||
| Aprilie 2026 | ||||||
| L | M | M | J | V | S | D |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | |||
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic
|
Forum
Sugestii si impresii
DREPTUL DE A FI INFORMAT
(24)
|
||
|---|---|---|
|
urlea2002 (admin) |
|
|
|
nycbv ![]() |
Mike,multumesc pentru participare pe acest topic si pentru mesaj la intelepciune si toleranta.Rog si alti montaniarzi sa posteze punctele lor de vedere critice sau laudative fiindca toti avem de invatat.
Duminică, 27 noiembrie 2005 - 02:00 |
|
|
mike ![]() |
Salut Nycbv si tuturor celor care citesc acest topic pe forum. Eu am citit la randul meu acel articol scurt postat de tine si l-am apreciat in sufletul meu, chiar daca nu am sctis nici un comentariu. Poate asa s-ar fi vazut ca oamenii sunt interesati, si Crisa nu l-ar fi sters/inactivat. Mie personal mi se pare ca articolele tale au adus un aer nou pe site, fie ca au fost scurte retrospective despre activitatea de pe site ("cei 26 din jurnale"), fie ca au avut o tema de comportament si etica montana. Cum este cazul ultimului articol. Buna cuviinta, respectul si aprecierea celorlalti nu ar trebui sa lipseasca din fundamentele oricarui om si cu atat mai putin in cazul montagnardului, care are sansa de multe ori sa fie "un om intre oameni". Referitor la articolul despre cei "26 din jurnale", recunosc ca el m-a inspirat sa postez aici jurnalele de tura. Si m-am bucurat de fiecare data cand in "inboxul" privat gaseam cate un mesaj de incurajare sau apreciere...
Iar acum, referitor la atitudinea Crisei, de curiozitate am baleiat putin prin lista de articole recente, ultimele 20. Si acum fara sa se simta incriminaticherry caci eu am citit aricolele (fie ca au fost cele din Jurnalul National) ce legatura are articolul intitulat "Anotimpul fetilor frumosi" cu specificul acestui site. Sau mai bine sa reformulez. Are o legatura mai mare decat articolul lui nycbv? Cat despre sfatul de a lua aminte de la articolele lui Mihai Telemark. E pur si simplu altceva. Alt stil, alt mod de a gandi... Dar avem nevoie si de unele si de altele, pentru a ne intregi ideea despre munte si despre cum ar trebui sa arate profilul unui om care iubeste inaltimile-de la partea prcatica descrisa de Mihai, foarte utila dealtfel, pana la aspectele de esenta, care se dobandesc mai greu, sau pentru unii niciodata... Cu respect si cu speranta in mai bine... Duminică, 27 noiembrie 2005 - 02:00 |
|
|
nycbv ![]() |
Ma numesc Preda Nicolae-nycbv si va aduc la cunostiinta urmatoarele :
Pe 24 oct 2005 la STIRI , ‘’Cum a fost la Festivalul alpin Busteni 2005 ‘’ pagina adoua, am avut prima disputa cu Cristina Manof-Crisa ( admin).Pentru a face profilul nostru ar trebui sa cititi tot ce a postat fiecare . In noiembrie 2005 la ARTICOLE am postat ‘’Invata sa spui multumesc !’’ Peste o zi articolul a disparut (inactivat ).Articolul nu facea atac la persoana , nu era calomnios , nu folosea cuvinte triviale ba dimpotriva, avea doua idei clare MUNTELE si MULTUMESC . Nu am primit nici un mesaj cu explicatii asa cum era normal. Am postat al doilea articol : - care sunt drepturile si obligatiile administratorilor ? - daca este un site particular ? - cum se iau deciziile importante ? - Sa posteze cele doua articole pe FORUM ( locul de intalnire unde se discuta pe marginea unor subiecte … ) pentru ca membri site-ului sa stabileasca cu obiectivitate care si cat a gresit Am primit mesajul ei care este aici.Vazand ca nu obtin nimic am apelat la cei patru administratori : mihai.telemark, marian , sobypunk , urlea2002 ca sa-si spuna punctul de vedere accesibil tuturor membrilor nu sa mi-l trimita pe privat si ei sa posteze cele doua articole ca sa le puteti citi . Nu am primit pana acum nimic . Daca urmariti cu atentie tot ce au postat fiecare administrator pe parcurs puteti identifica trei situatii ( ciudate ? ) intre ei .V-am adus la cunostiinta acest lucru pentru ca aveti dreptul la informatii ( nu cumva s-a mai intamplat acest lucru si cu alte persoane ? ) Am fost invitat sa intru pe yahoo la grupul de discutii care are ~ 300 membri fata de carpati.org care are 2600 membri ( ~11,5 % ).Vreau sa ia la cunostiinta de astfel de situatii toti membri ca sa nu se mai intample asa ceva.Le-am spus administratorilor ca daca membri acestui site ma gasesc vinovat sa faca ce doresc, dar sa puna pe FORUM cele doua articole. Domnilor administratori umblati la cauza nu la efect , altfel va veti mai intalni cu astfel de probleme ! Nu rezolvati problema scotandu-ma pe mine de pe acest site ! Crisa poti sa inactivezi si acest articol, dar din cutiile personale ale membrilor cum il stergi mai ales ca multi l-au si citit ! Pentru informatii suplimentare 0722281421 Tot inainte pentru carpati.org ! Am postat la rubrica "articole " un subiect cu titlul Invata sa spui multumesc ! care a avut ca si continut un mesaj catre montaniarzi sa le spuna multumesc la toti aceia care depun activitate la diverse rubrici . Nu am calomniat si tema era muntele.Articolul a fost scos fara sa primesc nici un mesaj la privat prin care sa mi se atraga atentia unde gresesc. Nestiind cine l-a scos atunci , am mai scris un articol cu aceeasi tema azi 23 nov. 2005 si in care am mai pus niste intrebari : -care sunt drepturile si obligatiile administratorilor -e un site personal ? -decizia in astfel de cazuri este luata individual sau colectiv si care sunt procedurile ? Daca este individual ( in cazul meu CRISA A FOST cea care a hotarat scoaterea articolului ) exista riscul sa se greseasca mai ales ca noi doi am mai avut discutii in contradictoriu . Eu stiu sa imi cer scuze la cei 55 de ani ai mei . Doresc un raspuns dat ,dar nu la mesageria privata ,pentru a putea fi citit de toti montaniarzii. Cititi si dvs. cele doua articole - Crisa le are. Unde am gresit ? Motto : " Mie prieten Platon , dar mai prieten mie adevarul." Cu multumiri, Preda Nicolae De la : crisa Subiect : articol inactiv Data : 2005-11-23 11:26:58 Mesaj Eu ti-am dezactivat articolul deoarece nu avea nici un continut real. Te rog, urmeaza-ti propriile sfaturi si atunci cand scri un articol. Fa in asa fel incat sa aiba mai mult de 10 cuvinte scrise in 5 randuri, un subiect de interes pentru specificul site-ului si continut corespunzator unui articol. Un exemplu de la care ai putea invata este Mihai Telemark. O zi buna, Cristina Manof sterge | reply Sâmbătă, 26 noiembrie 2005 - 02:00 |
|
|
Afisari: 2,717
| ||
Adauga un mesaj in topic
|
|

1. Dupa cum se observa, calitatea de admin pe acest site o au mai multi , in afara celor pe care ne-ai nominalizat in acest topic, fiecare avand doar anumite atributii de supraveghere, completare, analiza sau moderatori pe unele paliere pe care e construit acest site, unui singur om, mai ales unuia foarte ocupat, fiindu-i destul de greu sa tina toate rubricile in pas cu ce se posteaza, se comenteaza si mai ales sa rezolve toate problemele tehnice sau sa actualizeze rubricile asa cum se solicita de catre colegii care participa activ pe site:
2. Probabil ca acesta a fost motivul pentru care nici unul dintre noi nu a facut comentarii la solicitarea de a clarifica diferendele aparute intre tine si Crisa, pentru ca aceasta probleme trebuia clarificata intre voi doi sau, asa cum siteul recomanda,*pentru probleme, legatura cu Ovidiu*:
3. Nu cred ca se va pune vreodata problema ca cineva sa vrea sa te scoata de pe site!!!! Eu personal am admirat mult activitatea pe care ai depus-o pe site, ideile si analizele pe care le-ai facut, fata de care am toata stima si dak macar jumatate din membrii siteului ar face-o, acesta ar avea cu totul alte dimensiuni, asa cum ai mentionat si cum ne-o dorim cu totii.ca dovada a aprecierii de care s-au bucurat ideile tale, vreau sa-ti spun ca in prezent se lucreaza din greu la infiintarea si actualizarea rubricii de trasee montane pe toate masivele din tara, probabil o baza de date pe care nu o prea gasiti pe nicaieri ompleta, dar care cere timp, documentare si munca multa din partea administratorilor in timpul liber, toate astea doar pentru ca siteul acesta sa ofere cat mai multe celor pasionati de munte, sa vina in ajutorul tuturor, si ca dovada ca se tine cont de parerile membrilor pentru a-l face mai bun.
4. Nu am inteles care sunt cele trei situatii ciudate identificate de tine intre administratorii siteului.Poate revii cu ceva detalii, sa clarifici situatia.
5. CEEA CE AM SCRIS AICI ROG A NU FI INTERPRETAT CA O CRITICA! Din partea mea, cuvintele privind activitatea pe care o depui pe site au o singura coordonata: APRECIERE! Rog a tine cont si de mesajele si comentariile pe care ti le-am sau postat in legatura cu activitatile pe care le-ai desfasurat pe site. Cu respect si consideratie, Cristi Telcean
Duminică, 27 noiembrie 2005 - 02:00