Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Ianuarie 2025
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Februarie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Vremea
Stanca Franz Josef
Muntii Bucegi
#24  Inapoi 1 2 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Sugestii si impresii DREPTUL DE A FI INFORMAT (24)

velatos
velatos

ma. va rog frumos sa va calmati ca va spun lu mama. Carpati.org.

Miercuri, 30 noiembrie 2005 - 00:00

pruncu
pruncu

In alpinism nu exista competitie,acesta este un sport de echipa,dezbinati nu valoram nimic,dar uniti putem insemna cu adevarat ceva,nu lasati orgolile sa va intunece gandurile,ce a fost a fost,cei ce au gresit au inteles asta,dar intr-un final toti ati gresit pentruca sunteti o comunitate,iar daca o comunitate vrea sa supravietuiasca trebuie sa stie sa aplaneze conflictele,dar tot raul spre bine,caci omul din greseli invata...

Marți, 29 noiembrie 2005 - 00:00

mike
mike
Rucsac

Si eu cred ca este suficient! Deja te-ai departat de subiect si te-ai lansat in controverese personale cu cei de pe forum. Ai spus caci "conflictul" tau cu crisa s-a stins. Pai atunci lasa-l asa. Dovedeste ca esti domn pana la capat. Cat despre profilul lui alien este treaba lui ce a completat acolo. Promovezi niste lucruri frumoase in articolele tale, dar ele ar trebui sa se oglindeasca si in ceee ce scri, si in modul in care te adresezi pe forum...
Ia-le ca pe un sfat, si nu in nume de rau., te rog.

ovidiu
ovidiu
Busola

Si eu sunt de parere ca aceasta discutie sa se inchida aici.

Exista privat pentru asta ..

lia_d
lia_d

Aceasta discutie pe forum a devenit ceea ce nu ar fi trebuit. Parerea mea este ca ar trebui sters acest topic din forum de catre admini. Eu percep acest site ca unul despre si cu munte si nu unul al luptei de orgolii dintre diferite "personalitati"!

alien
alien

Dupa cum spune site-ul asta conteaza cel mai mult prietenia nu orgoliile de mascul, pe care nu eziti sa ti le manifesti in orice situatie.

alien
alien

Ce vrea sa insemne asta?

Vrei sa identifici cine sunt si ce grad fac?

Chiar conteaza atat de mult?

nycbv
nycbv
Busola

Trimite acest link unui prieten
alien
--------------------------------------------------------------------------------
Pantofar din tata-n fiu
--------------------------------------------------------------------------------

Proiecte realizate:
toate
Proiecte visate:
eu noaptea dorm nu visez.
Hobby-uri:
Spalatu de rufe la rau, masaj in talpi la femei, rujatu pe buze

PROFILUL LUI ALIEN

alien
alien

Domnule nycbv observ ca esti plin de generozitate da cum domnule vine asta poze in pozitie cheie ? Adik scoti cheia de 17 in pasul traseului si faci poza cu ea sau cum?

nycbv
nycbv
Busola

MULTUMESC TUTUROR care au postat pe acest topic si care a-ti dat dovada de moderatie si intelepciune , iar cele 2 parti ‘’combatante’’ au tras concluziile ce se impun.
Eu in marinimia mea o iert pe CRISA(sint generos nu ?) dar…o PROVOC.
Care dintre noi face ture mai multe si mai frumoase in intervalul de timp
1 DEC 2005—MAI 2006 iar jurizarea va fi facuta de colegii nostri de pe
CARPATI(nu de prieteni).Fiecare raport de tura va fii insotit de minim 20 de
fotografii cu fizionomiile noastre in punctele cheie(sti-cum se face in expeditii)pentru
a nu iesi discuti.Un lucru e clar ,
AMINDOI IUBIM site CARPATI. ORG. iar aceasta ‘’disputa’’va fii benefica pentu site.Noii barbatii stim sa fim generosi cu femeile chiar si cind ele gresesc ,
ca doar asa a-m fost creati.
RASPUNDE-PRIMESTI PROVOCAREA CU TURELE ??
Daca nu, eu te-am iertat si inteles.

TOT INAINTE pentru CARPATI .
Voi ce pariuri faceti ?? Se vor ‘’ bate’’ in ture ??

lia_d
lia_d

intrucat nu sunt in cunostinta de cauza, necititnd articolele cu pricina, nu vreau si nu sunt in masura sa fac nici un comentariu. as vrea insa, in conditiile in care articolele nu sunt activate pe site, sa il rog pe dl. nycbv sa+mi trimita aceste materiale pe privat.

Luni, 28 noiembrie 2005 - 00:00

pruncu
pruncu

Saluti,parerea mea ca totusi articolele ar trebui activate,asta nu inseamna ca tin partea cuiva,eu cred ca trebuie lasata comunitatea de pe Carpati sa hotarasca daca articolele sunt adecvate din toate punctele de vedere,daca nu sunt,vor apare comentari,iar autorul articolelor se va sesiza,daca articolele sunt in regula din punctul de vedere al comunitati,atunci admin-ul a gresit,in orice caz majoritatea decide.

crisa
crisa
Busola

Domnul Preda a primit explicatiile corespunzatoare inca de saptamana trecuta. Daca are ceva de comentat referitor la ce i-am spus il rog sa mi se adreseze personal. Pentru mine subiectul este incheiat.

nycbv
nycbv
Busola

Chiar nimeni nu vrea sa citeasca cele

2 articole,fie ele si pe privat .Vom

invata vreodata sa traim drept intr-o

tara strimba si cu o minoritate pe

care nu o intereseaza MAJORITATEA.

Nu poti decide decit dupa ce ai

CITIT CELE 2 ARTICOLE .NIMENI

NU-I SPUNE; CRISA ,ACTIVEAZA ARTICO

LELE.

comisarul
comisarul
Rucsac

stiti care i treaba e imposibil ca sa fie totul perfect si sa poti suporta pe toata lumea...unii oameni pur si simplu nu pot ajunge la o intelegere ... life's goes on si carari insorite ca de aia ne am strans AICI pe CARPATI.ORG !

Duminică, 27 noiembrie 2005 - 00:00

pruncu
pruncu

Ideea este ca nici unul dintre voi nu mai aveti 10 ani Carpati.org,adica pe de o parte nu ar trebui sa existe situati de genul "imi iau jucariile si plec acasa",sau "daca nu-mi place ce scrii iti sterg articolul",pe de alta parte cred ca mai intai trebuia sa existe o discutie privata intre tine,nycbv,si crisa,in care aceasta sa iti comunice motivele pentru care ar vrea sa intervina in legatura cu articolul tau,si sa ajungeti la o intelegere de comun acord,tehnica numita,mai nou, si compromis...adica tu mai modificai un pic articolul,unde era cazul,si subliniez,daca era cazul,si ea la randul ei era multumita.
Ce se intampla,nu putem toti sa fim de accord cu ideile,principile si perceptile tuturor
,trebuie sa invatam sa traim impreuna,chiar si daca acest lucru se intampla pe internet.

deea_lena
deea_lena

eu pot spune ca nu sunt foarte informata cu privire la acel articol "problema" pt ca nu l-am citit.Insa vreau sa precizez ca toate articolele postate de nycbv si pe care le-am citit au fost de mare ajutor pentru mine, fiind acum la inceput.In alta ordine de idei consider ca fiecare membru are ceva de spus si daca el se si hotaraste sa scrie un articol nu ar trebui sa fie cenzurat, parerea mea... Poate unora nu li se pare interesant un articol dar pentru altii(mai ales pentru incepatori)orice sfat este bine venit!

nycbv
nycbv
Busola

Minunata interventie,domnule Mihai.telemark
Spune-mi CLAR unde eu am gresit.
Eu va rog pe voi sa dezactivati TOATE subiectele,dupa criteriile pe care le-a aplicat la mine.O veti face?? Daca da ,veti crea mari suparari si reactii pe masura. Daca nu, unde este probitatea.Unde nu sint reguli CLARE intervine ARBITRARIUL.

nycbv
nycbv
Busola

Salutare,domnule Cristi Telcean
Multumesc pentru luarea de pozitie si pentru implicarea pe care o ai in acest site.
Credeam ca o poti convinge pe Crisa ( doar esti administrator ca si ea ) sa activeze cele doua articole pentru ca oamenii sa scrie in cunostiinta de cauza.
Te rog sa ma critici unde consideri ca gresesc ca doar sunt si eu om , ca atare supus greselilor.
Privitor la punctul 4 plec de la premisa ca gresesc eu si imi CER SCUZE , dar in particular cand noi doi ne vom intalni iti voi face o expunere de motive care m-au determinat sa fac acea afirmatie.
Va asigur ca si-n continuare ma voi mobiliza ca sa dam mai multa viata acestui site.
Propunere :
Nu ar fi bine pentu toti membri ca sa fie popularizati toti factorii de decizie – fiecare cu ce atributii are ?
Eu consider incheiat diferendul Crisa – nycbv

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Minunata inventie numita internet continua sa (-mi) provoace numerose si diverse reactii. Acest spatiu de expresie universala sufera de lipsa unor reguli de buna conduita, pentru unii, ?n contradictie cu sentimentul de (pseudo) libertate si de (total) anonimat creat ?n spatele ecranul sau de adresele ?n « …@pop?ndau.com ».Un site exista doar pentru ca un creator si un vizitator si-au dat ?nt?lnire. Bine ?nteles, marea majoritate a vizitatorilor se multumeste sa priveasca si sa-si ?nsuseasca informatiile dupa necesitate. Bine ?nteles, creatorul se poate simti frustrat de absenta de apreciere explicit exprimata. Bine ?nteles, unora le putem reprosa imobilitatea si absenta de reactie la cele citite. Bine ?nteles, altora le putem reprosa pozele facute cu telefonul portabil, articolele fara continut, sfaturile homeopatice sau atitudinile dictatoriale. Pentru multi, acesul la internet reprezinta un efort considerabil, cel putin finaciar. Intr-o lume unde gratuitul se face tot mai rar, timpul devine tot mai scump. Ocuparea inconsistenta a spatiului si a timpului ?n numele libertatii de expresie devine suparatoare ?n ochii unora. Si asta nu le-o pot reprosa. Ce pot reprosa ?n schimb este dorinta vadita de a impune noi reguli, cu scopul de a face curatenie, c?nd aceasta nu se impune. Este cert regretabil ca doar o minoritate a binevoit sa se prezinte comunitatii. Precum este regretabil un adevarat schimb de opinii si experiente, care ar putea da multora sentimentul ca au contribuit la dezvoltarea, ameliorarea si perpetuarea site-ului. Trebuie sa aceptam idea ca internetul este o gara unde vin si pleaca trenuri catre patru orizonturi, unde fiecare urca si coboara dupa bunul plac. Mihai Tanase

Afisari: 2,603

#24  Inapoi 1 2 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0603 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org