Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Decembrie 2024
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ianuarie 2025
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Vremea
Varful Turnu
Muntii Piatra Craiului
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Sugestii si impresii Cum ne atragem turistii (Muntii Bihor - Vladeasa) (3)

odin
odin
Rucsac

Adevarul e ca nici eu nu m-as deranja de la cafea pt 1-3 persoane care vor sa viziteze pestera. Inseamna ca ar trebui sa stau tot timpul in priza dupa fiecare cum vine. Asa ca il inteleg.
Apoi mai exista reguli restrictive in a vizita pesteri, nu intra odata tot poporul prezent la fata locului ci numai cativa pt a nu strica locul.

Concluzia ta "nu mai merg acolo" e pe placul administratorului...sta si el linistit si cei care prefera conservarea pesterilor la fel se bucura, din punctul lor de vedere daca nu ar intra nimeni, ar fi si mai bine.

Luni, 14 iulie 2014 - 10:53

yo6ial
yo6ial
Coarda

...turiștii care merg "la munte" și doresc să fie amuzați și plimbați cu trăsura...

Învață să te bucuri de ce-ți oferă natura, munții și pădurile, nu ce-ți oferă oamenii.
Ai să fi un pic mai fericit în fiecare zi. Carpati.org

Duminică, 13 iulie 2014 - 20:51

janism
janism

Buna tuturor.

Pe 11-12.07.2014 am fost prin Muntii Apuseni , pe langa zonele frumoase am dat si de o situati neplacuta "ca la noi".

Mai precis printre altele am mers la Pestera Unguru Mare cu gandul sa- lvizitez si sa plec cu o impresie placuta .Din pacate n-a fost sa fie asa.Ajuns la fata locului am dat de un afis care ne informa ca pentru a vizita pestera sa sunam la numarul 0747780235. Dar din pacate degeaba. Au mai venit turisti dni Salaj , Braila , Ungaria care si ei la randul lor au sunat la "administratorul locului". Ei au primit raspunsul "AM TREBA NU POT VENI NUMAI DUPA ORA 12".

Ca solutie am mers la domnii de la salvamont care erau la fata locului , am cerut un numar de telefon cui ne putam adresa ca sa vizitam si noi o pestera. raspunsul era de genul "nu ne bagam pentru ca nu apartine de noi ci de administratorul locului " Raspuns stupid din parte aunui salvamont.Sigur ca nici nu-l credeam .

Intre timp apare un autocar plin cu turisti din Olanda , asta a fost o lovitura . Am observat cum unul dintre salvamontisti a luat telefonul si a sunat. Dupa vreo 5 minute vine o doamna ca sa se convinga de multime , si culmea lenisteste pe toata lumea ca in 3 minute vine si administratorul.

I-am spus doamnei , ca asa ceva nu se poate , si sa-i dea o explicatie strainilor pentru ca fata de romani nici un respect n-a avut.

Pana la urma a sosit si "administratorul" cu musteata si par carunt , sigur a primit mustrarea din partea turistilor , iar prezenterea pesterii a fos jalnica. Iar turistii straini nici dupa o ora inca n-su intrat in pestera , presupun ca si-au dat seama de "OSPITALITATEA CELOR DIN SUNCUIUS"

Imi pare rau s-o spun dar na-m sa mai merg acolo.

Duminică, 13 iulie 2014 - 19:40

Afisari: 2,090

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,9538 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org