|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Pe culmile de pe langa Cheile Varghisului si in m-tii Bodoc am mai gasit inca niste peisaje de toamna. Mestecenii erau printre putinii copaci care isi pastrau aproape in totalitate frunzele, de un galben pur care impreuna cu albul scoartei si cu cerul albastru creau o atmosfera solara foarte frumoasa. Am gasit un palc de mesteceni in vf. Cetatii de langa Tusnad, in interiorul zidurilor ruinate.
In afara de asta, mai erau foarte frumosi niste lastari de artar cu frunze rosu intens, dar de astia nu am vazut decat sporadic.
Pentru la anul am sa caut o padure de mesteceni sau de artar in care sa merg toamna. Stiti pe unde gasesc una?
Luni, 21 octombrie 2013 - 10:08