|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Eu asa ceva nu am vazut nicaieri, poate nu am dat atentie.
Si-au modificat cumva comportamentul si cuibaresc in alt mod?
Oricum toponimia (Brebu, Brebina etc.) sta marturie ca au existat pe aici - si cum au fost o data exterminati nu ar fi mare lucru sa se intample din nou.
Poate doar daca sunt mutanti si au devenit mobili, deoarece cuibaritul stationar a fost si ceea ce i-a pus in situatia de extinctie - este usor sa prinzi un animal despre care stii cam pe unde va fi.
Oricum ar fi nu mi-am dat seama ca este un fenomen semnificativ, poate pentru ca prin zona mentionata de tine nu m-am invartit in ultimul interval decat pe la Sinca Noua unde nu am remarcat nimic.
Miercuri, 7 februarie 2018 - 10:06