Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Ianuarie 2025
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Februarie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Vremea
Varful Brusturu
Muntii Tarcu-Muntele Mic
#33  Inapoi 1 2 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Sugestii si impresii Carpati.org (33)

cipicernat
cipicernat
(admin)

A - de la "A fost odata"... Carpati.org

Miercuri, 21 mai 2008 - 01:18

cata
cata
Caraba

Eu intru destul de des pe site,dar aproape de loc pe forum.5403m-embrii si tot creste in altitudine.

Duminică, 6 august 2006 - 00:00

eupaul
eupaul
Caraba

ma mir ca mai scrie inca cate unu desi discutia asta e deja pe pag 2.

Poate n-a fost cine stie ce idee...
Tot ce sper si cred eu ca ar fi frumos ar fi ca cel putin jumatate din aia 5000 sa fi fost macar o data la munte si sa nu fi intrat aici doar pt un link spre "lume buna" pe messenger

Marți, 18 iulie 2006 - 00:00

rsimion
rsimion

incerc sa rasfoiesc si eu forumul si site-ul (peste care am dat dintr-o mare intamplare, cautand niste cantece pe net!). pana una alta ma bucur ca l-am gasit, sper sa fie si multi utilizatori adevarati!
Si abia astept intalnirea din fagaras, unde oricum ma indreptam candva in luna august :-)

adrianwish
adrianwish

Salut!!! M-am hotarat sa scriu si eu pe site vazand topicul acesta si sper ca numarul celor care posteaza aici sa fie din ce mai mare.

Eu sunt inscris cam de 3 saptamani si motivul pentru care m-am inscris aici este acela de a ma informa despre ture si Muntii Romaniei. Daca am gasit ceea ce ma interesa in topicurile altora si pe site nu am mai gasit de cuviinta sa mai intreb din nou aceleasi lucruri.

Poate ca mai sunt ca mine si altii sau poate ca nu mai sunt. Dar ceea ce conteaza este faptul ca cei 5000 de useri inscrisi cu siguranta s-au inscris din motive ce au legatura cu muntele (ture , informatii etc)altfel nu ar fi facut-o deloc. In fine poate nu am eu mare dreptate dar asta este parerea mea.

Litera aleasa de mine este W=WISH=dorinta

dorinta de a atinge cele mai inalte piscuri, dorinta de a revedea superbele peisaje oferite de "prietenul nostru muntele" si din dorinta ,inconstienta probabil, de a ne intoarce la simplitatea si frumusetea naturii.

comisarul
comisarul
Rucsac

ai perfecta dreptate....

Miercuri, 12 iulie 2006 - 00:00

mike
mike
Rucsac

Mai eu uite ca pana la urma am inteles; e o micuta verificare (desi eu nu cred ca era neaparata nevoie pentru ca cei care posteaza stiu asta in sinea lor) a numarului de useri, din cei 5000 care exista pe site...si pentru care site-ul inseamna mai mult decat o simpla informare...a celor care il viziteaza in toate sectiunile lui etc.
Si un mod orginal de a -i serba pe cei 5000

alpinistul280
alpinistul28..
Caraba

n-am inteles nimic din topicul asta.. unii se plictisesc pe aici..probabil!!

dragosioan
dragosioan

salut io nu intru pe site decat pt chestii practice gen informatii despre trasee dar am vazut topicul pe prima pagina

corinache
corinache

...mesajul cu nr 25 il scriu eu....Daca vor fi 50 de persoane care vor scrie aici ....va fi bine...

eupaul
eupaul
Caraba

Sfat practic pt Matte : vezi ce e pe la ture!
(ma surprind pe mine insumi)

Oricum, a trecut ceva mai mult de o zi si avem 14 "jucatori"

Marți, 11 iulie 2006 - 00:00

matte
matte

Sal!
i de la interesanta initiativa
mi-ar face placere sa ma alatur si eu turelor voastre pe munte

zmeul_pui
zmeul_pui

Merci beaucoup....sper ca totzi ...sa faca la fel Carpati.org. Va urez..multa vreme buna....si energie..la greu Carpati.org

comisarul
comisarul
Rucsac

frumoase cuvinte Carpati.org

zmeul_pui
zmeul_pui

M - de la Marius..pentru ca asa ma cheama.....M de la munte....pentru ca il iubim cel putin cei ce postam aici....M - de la mare inaltime...ca ne place sa fim cat mai sus....M = munte Carpati.org.
Eu am intra pe acest site in urma cu vreo 2 luni si jumatate....dar de atunci...am invatat foarte multe...si va zic sincer ca vizitez site-ul in fiecare zi ! Numai bine...si sper ca numarul sa creasca....Carpati.org

comisarul
comisarul
Rucsac

intradevar sunt multi internetisti printre cei 5000 dar sigur cine si facut cont si facut pt a da note sau chestii deastea deci sunt interesati de munte chiar daca nu prea sunt fizic activi deci e ok si asa postati in continuare

catalins
catalins

X chiar daca a mai fost Carpati.org

topicu cu intalnirea de vara are deocamdata doar vreo 40 si ceva de mesaje, multe replici apartinand acelorasi utilizatori, am impresia ca pe aici-s cam multi "internetomani" nici macar partial activi

eupaul
eupaul
Caraba

Mai ziceam o data ca ar fi pacat ca toti acesti 5000 si ceva de "muntomani" sa se dovedeasca a fi doar internetomani.
De ce? Acum eu voi posta "PAREREA" :
Site-ul asta cred ca fost la origine creat ca o portita de acasa spre "practica", ca sa te ajute cu atat de des intalnita problema a"vreau la munte! Voi nu?! Atunci stau si eu acasa ca singur...", si sa ajute si cu informatii tot practice, poze, harti, link-uri pt echipamente, si INVITATIILE LA DRUM. Si chestia cu prieteniile e ok atata timp cat reprezinta contactul de dinainte de cunostinta live si de dupa.
Vad ca m-am apucat sa descriu eu site-ul...
Stiti voi pt ce e, ca pana la urma fiecare cu cel doare! Joculetul e din pura curiozitate! Mda, cuvantul ala "statistici " ne-a lovit... e dur! Pana la urma cam asta e, nu? Cine e de aceasta parere, pe care eu o respect, poate sa nu posteze nimic. Si asa se va dovedi cat de relativ poate fi si acest experiment; din aia 4500 de oameni care nu ar scrie nimic nu vom stii niciodata procentajul celor care au intrat aici doar pt inscriere,al celor care au gasit aici un bun link(cu poze si de toate) spre messenger, sau al celor care intra aici NUMAI ca sa plece pe munte- adica la poze, harti si echipament, si cei ce nu-s de acord cu "altitudinea" asta : "uite, io intru pe site! abcdef... Is de-al vostru, sa stiti asta"

si dupa o alta povestioara de la Paul,se poate citi doar direct concluzia!
Fiecare e liber sa intre pe sit pt orice fel de nevoi ar avea, de la inceput am zis ca nimeni nu trebuie judecat( hai sa fim serioisi, si eu am fro 3 saptamani aici).

Si cine are chef de joculet, foarte bine... Repet,sarbatorim in primul rand 5000-ul amintit de comisarul la inceputul discutiei.

Semnez, eu, lupul moralist.

curls
curls

X

varverica
varverica
(admin)

H...
...op si eu!
Ca V e luat Carpati.org

Afisari: 2,815

#33  Inapoi 1 2 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0588 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org