|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Vreau sa merg la munte, deschid sectiunea si vad anunt "sambata plec la ora x in zona y. Doritorii sa anunte." ???????????
In principiu treaba asta aduce beneficii si soferului si calatorului. Soferul oricum are drum si benzina consumata si daca isi scoate parleala, e foarte ok. Eu ca turist, ca dau bani la CFR sau soferului, tot aia e. Soferul iese cu banii lui, eu cu timp castigat. Eventual la mica intelegere, ma duce si unde vreau, chiar daca va ocoli.
Acum sa intreb asa... : doriti o astfel de sectiune in care sa fie numai userii? Ca problema nu este drobul de sare sau daca moare vreunul, doamne fereste! Daca plec cu CFR sau cu masina, nu tot aia e? La ora fixa ori in gara ori in locul x sa fiu preluat. Ca in masina e mai comod e una...dar daca e a mea. Daca nu e a mea, nu pot pleca unde vreau si cand vreau In schimb pot ajunge lejer in zona dorita daca nu am acces CFR.
Exista munti unde poti ajunge destul de usor cu masina si cu trenul provoaca destule calcule si greutati. Mai bine hai sa vorbim cum vreti sa puneti pe roate la propriu sectiunea. Vreau sa plec din Bucuresti si sa merg in munti din Moldova unde nu am acces facil cu CFR-ul. Cum fac? Merg cu trenul pana la Neamt si de acolo ma asteapta? Nu pot lua un tren, rata...tinand cont ca nu plec in weekend acolo? Mai merita sa incurc lumea? Asta ar fi una.
Alta: posteaza numai userii. Cum ii deosebesti pe cei corecti de cei necinstiti? Poate am spus aiurea "necinstiti" dar te poti trezi ca posteaza unii la sectiune care nu vor decat sa faca pe taxi-ul, ei neavand nimic in comun cu muntele si pasiunea si carpati.org. Vor vedea in site doar o posibilitate de a face afaceri. Cu astfel de useri, nu as merge cu masina lor.
Problema a 3-a: sunt useri care activeaza dar tac, nu ii cunosti din forum, etc. Pot fi cinstiti dar pe care criteriu ii deosebesti de afaceristii locali? La astia sunt riscuri, nu la userii care merg in ture. Vorba aia, si acolo se merge cu masina si a fost totul ok.
Singura problema este ca pot aparea unii sa faca pe soferii, useri noi si in astia nu as avea incredere. In rest, sunt de acord, daca se cladeste ceva, sa se cladeasca. Nu sa se distruga. Dar sa cantarim situatiile...
Miercuri, 12 iunie 2013 - 21:43