Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Ianuarie 2025
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Februarie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Vremea
Varful Oslea
Muntii Valcan
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Sugestii si impresii Cantitate sau calitate ? (4)

gumi
gumi

Ti-am vazut pozele. Multumesc, incep sa inteleg.
Cat despre orice alt site ...
Ai dreptate, decat cenzura mai bine fara comentarii.
Frumoase capite !

Miercuri, 21 septembrie 2005 - 00:00

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

In ce priveste pre-selectia, sper sa nu gresesc afirmand ca nu este posibil nici un comentariu, ori care ar fi el. In schimb, daca pozele au trecut acest stadiu, ele pot fi comentate de catre oricare privitor. Ceea ce nu (prea) este cazul pe aici. E bine, e rau ? Daca e sa se ajunga la insultele comune, banale si fara rost de pe un bine cunoscut site de munte, mai bine fara ! La nivelul meu, sunt rare pozele pe care le privesc la dimensiunea reala, cea incarcata. Opinia mea se bazeaza doar pe miniaturi, si doar cu foarte rari exceptii am dat gres ! Sunt incoruptibil ?n ce priveste orizontul (adica MUSAI ORIZONTAL !), informatiile marcate pe poza, absenta de contrast ( lipsa de soare, pozele facute ziua-n amiaza mare, etc.) si altele. Carpati se vrea un site generalist, pentru toti. Majoritatea pozelor inscrise se adreseaza tututor. Celelalte se regasesc in albumul personal. C'est la vie !

Marți, 20 septembrie 2005 - 00:00

gumi
gumi

Toti apreciem calitatea. Stiu ca este foarte dificil sa treci in revista zeci de fotografii dupa multe ore de munca. Vin insa cu o rugaminte : se poate ca la notarea fotografiilor sa se faca un foarte scurt comentariu ? Nu vreau sa va ingreunez sarcina, dar mi-ar prinde foarte bine sa stiu ce anume nu a fost in regula si sa incerc sa nu mai repet greseala. Macar acolo unde poza merita ...

Marți, 20 septembrie 2005 - 00:00

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Dragi membri ! Dupa cele 10 ore consacrate vietii profesionale, in fiecare seara acord cateva ore muncii benevole de administrator pe acest site : rolul meu consta in a nota fotografiile care sunt demne de a intra in TOPul nostru. La fel procedeaza si Cosmin Sava si Marian Radu. In ultima vreme, cutia mea de scrisori este invadata de zeci de mesaje (asta seara peste 40...) care ma anunta ca tot atatea poze au fost incarcate. Si da-i cu notarea ! De cele mai multe ori nu pot acorda mai mult de 1, ceea ce spune mult despre calitatea fotografica a operei...Notele mele nu depasesc, la acest stadiu, nota 6, ceea ce permite multora sa intre in faza in care pot fi notate de catre ceilalti membri, pentru ca obtine media de 5. As vrea sa mai adaug ca ar fi util, pentru a nu spune INDISPENSABIL si OBLIGATORIU sa cititi cu atenta Ghidul foto INAINTE de a declansa aparatul foto. Nu ati facut-o ? Atunci citeste-l INAINTE de a posta capodoperele. Imi usurati si mie viata, si-mi evitati niste nervi tocati pe degeaba. In concluzie, fiti amabili si favorizati CALITATEA nicidecum cantitatea. Cu multumiri anticipate !

Luni, 5 septembrie 2005 - 00:00

Afisari: 1,051

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0510 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org