Am uitat sa mentionez ca am ajuns la pestera Tecuri drumul nu e prea greu in schimb e ceva de mers dak doriti informatii va ajut cu placere ma gasiti la mailurile mentionate mai jos Numai bine
nu inteleg intrebarea? cum adica la ce categoire se incadreaza cavernele artificiale? la caverne artificiale.....in ce an a avut loc rascoala din 1907?......
mai stiu si eu cate ecva despre gaoaze...daca vrei mai multe lamuriri , da-mi mai multe detalii.....
OffTopic:
...mi-am adus aminte de o intrebare, pe care am pus-o pe un forum de speo, dar ultimul post pe forumul ala era vechi de vre-o doi ani... r.i.p....
In ce categoie se ncadreaza cavernele artificiale? De la tunele facute e fosta secu' pana la bunkerele de aparare construite in particular, intre razboaie sau dupa? Merci de atentie si scuze de offtopic....
Te sfatuiesc, daca nu esti speolog sa nu te aventurezi in vreo pestera. Daca tot vrei sa intri hai sa vb. Eu am fost in pestera Tecuri, dar eram cu colegii din C.S. Emil Racovita. Exista niste reguli f. stricte in speologie.
Vineri, 25 aprilie 2008 - 17:25