De actualitate
Login
Calendar
| Februarie 2026 | ||||||
| L | M | M | J | V | S | D |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
| Martie 2026 | ||||||
| L | M | M | J | V | S | D |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
| 30 | 31 | |||||
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic
|
Forum
Speologie
Cum intru intr-un club de speologie?
(12)
|
||
|---|---|---|
nautilus |
|
|
|
velatos |
si miieee imi plac pesterile. dar parca mai mult imi place stanca. domnu crocodil nu pot sa-ti urez decat succes. am si o intrebare pentru toti: voi dormiti si noaptea in pesteri?
Joi, 3 noiembrie 2005 - 02:00 |
|
fane-crocodi.. |
Merita incercarea mai ales ca nu are nimeni de pierdut, daca reusesc baietii astia sa puna mina pe ceva speologi adevarati o sa mearga sigur, eu unul abia astept, personal nu prea stau bine cu timpul liber dar la capitolul entuziasn nu ma intrece nimeni, mai vorbim, pa.
Joi, 13 octombrie 2005 - 03:00 |
|
fane-crocodi.. |
Mercic de ajutor am sa iau legatura si cu iesenii mei sa vad ce si cum dar cred eu ca numai cu doi liceeni nu se face primavara intr-un club speo trebuie sa aiba obligatoriu ca baza citi mai multi oameni cu experienta in speologie care apoi sa-i instruiasca si sa-i indrume pe ceilalti. Speologia zic eu ca nu e ca o plimbare pe Ceahlau.
Miercuri, 12 octombrie 2005 - 03:00 |
|
ionutlatcu |
mai este un club de speologie in Suceava. el se numeste SpeoBucovina. poti lua legatura cu cei de acolo si sa mergi cu ei in ture.
o adresa de contact ar fi Adrian Done - email: adriandone@yahoo.com. Bafta! Marți, 4 octombrie 2005 - 03:00 |
|
nele |
primi pasi in speologie i-ai facut
mailu meu este nele25@walla.com putem discuta mai multe pe mail . Daca vrei sa te apuci de speo Vineri, 30 septembrie 2005 - 03:00 |
|
fane-crocodi.. |
Tocmai asta e ca "marea" mea experienta se reduce la o intrare in 4x4 inghetarul de la barsa cit s-a putut la vizitarea pesterii lui Ionele (insotit de ghid) o intrare mai temerara in pestera Zapodie unde spre marele meu noroc erau intrati ceva speologi si m-am folosit si eu de coarda lor pina intr-un punct in care temperaturile de "-" ceva grade si pantalonii scurti cu care eram eu echipat m-au facut sa ma razgindesc. In rest ceva pesteri mai mici de pe diferite trasee de prin apuseni pina unde curiozitatea o lanterna de mina si plinsetele grupului de insotitori a permis.
Vineri, 30 septembrie 2005 - 03:00 |
|
nele |
cit esti de "instruit in speologie" eu fac parte dintr-un club speo e din tg. Mures (un pic cam departe de iasi
|
fane-crocodi.. |
Cu dorinta mea de a intra intr-un club de speologie ar fi o singura mare problema sunt din Iasi si dupa toate informatiile mele cluburi de speologie ar fi prin Bucuresti, Cluj, Arad, Oradea, adica nu prea aproape, totusi eu traiesc cu speranta. Daca pot realiza vre-o conexiune cu un club ar fi minunat eu abia astept.
|
nele |
itzi recomand sa mergi la focu viu sunt baieti super faini, il cauti pe radu si vb cu el
daca vrei o sat-ti dau si nr lui de mobil Joi, 29 septembrie 2005 - 03:00 |
|
balki |
sa incep eu, Bucuresti
Miercuri, 28 septembrie 2005 - 03:00 |
|
nele |
de unde esti ?
Marți, 27 septembrie 2005 - 03:00 |
|
|
Afisari: 2,193
| ||
Adauga un mesaj in topic
|
|
De-a lungul istoriei, au existat doar doua variante de a locui: caverna si cortul (coliba).
A castigat caverna, in parte datorita sedentarizarii oamenilor.
Si noi traim in pesteri. Diferenta e ca au curent electric (apa aveau uneori si in paleolitic)
Cand David Livingstone a incercat sa le explice negrilor cum locuiesc albii, le-a povestit despre niste colibe suprapuse, fapt de neinteles pt ei. (Coliba seamana mai mult cu cortul)
Cand negrii au vazut in sfarsit locuintele albilor, le-au descris ca niste munti cu mai multe pesteri
Duminică, 1 octombrie 2006 - 03:00