Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Martie 2023
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Aprilie 2023
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Vremea
Varful Serbota
Muntii Fagarasului
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Povestiri Infractor in Apuseni (17)

drumetu71
drumetu71
Busola

Sunt de acord ca astfel de stiri ne ajuta sa ne ferim si sa fim atenti. Asa ca multumim !

Vineri, 4 noiembrie 2011 - 22:14

dinutu
dinutu

Multumesc,"ratza",cred ca merita sa fim solidari sa sa dam dovada de,putin spirit civic.

Vineri, 4 noiembrie 2011 - 20:36

dinutu
dinutu

Draga Zentai,poate ca nu ar trebui sa intram in polemici la nesfarsit,insa nu ma pot abtine,mai ales cand vad ca tu aperi o asemenea persoana cu atata frvore ,incat nu cred ca l-ar apara nici insasi propriul lui avocat.
Dealtfel in postarea ta din 18 septembrie (ase vedea mai jos) spuneai, citez;

"Asa cum site-ul are niste reguli pe care tre sa le respectam,si asta n-ar tb.sa ne creeze nici o problema,asa sunt si reguli in societatea asta,buna-rea,in care traim.
Sincer,mi-ar place ca stirea sa dispara de pe site, ca neavand legatura cu cauza"

Pai daca acest om ar fi respectat ,regulile alea minime de 7 ani de acasa nu mai mult,credema ca nimeni nu ar fi avut treaba cu el.
Pot sa-ti spun ,si asta mi-o asum din nou cu cea mai mare tarie ,ca omul este dus rau,pentru ca a avut foarte multe fapte pe care le-a recunoscut si cu care, chiar se mandrea in fata organelor de cercetare. Ce poti sa mai spui despre un asemenea individ? Merita oare el sa circule printre noi? Oare nu este mai bine sa stim ca va fi acolo unde-i este locul,si noi sa fim mai linistiti in aceasta zona? Asta daca bineinteles instantele de judecata isi vor spune cuvantul.
Pentru ca politia si-a facut datoria cu brio,ba si-au mai inchis si ei mai multe dosare cu autor necunoscut,pe care acest individ si le-a recunoscut,si credema ca au fost ff multe,numai aici in Apuseni,iar la Zarnesti,a spus el cu gura lui,ca daca-l duc acolo,are vreo 40,iar politia de acolo o sa le faca cinste colegilor din Apuseni. Astea au fost chiar cuvintele lui.

Vineri, 4 noiembrie 2011 - 20:34

ratza
ratza
Busola

Complet în antiteză cu zentai, și eu sînt de părere că astfel de știri ne ajută să fim mai precauți cu persoanele binevoitoare întălnite pe trasee.

Joi, 3 noiembrie 2011 - 15:54

zentai
zentai
Coarda

@-dinutu-eu n-am de ce sa fiu dezamagit sau incantatCarpati.org.Am avut o reactie vis-a-vis de modul de prezentare a stirii!E vorba de un principiu,acela ca n-avem noi dreptul,pur si simplu,sa facem referire la antecedentele sau vinovatia unei persoane!Despre antecedente vorbeste cazierul judiciar(si e o proba care poate determina cuantumul unei pedepse-recidiva) iar despre vinovatie nici cei in drept n-o fac decat prin pronuntarea unei sentinte.Daca ar face-o inainte ar fi un motiv de recuzareCarpati.org.

Apoi,daca eu sau dv.am fi,sa zicem,prinsi conducand sub infl.alcoolui,la volan,v-ar incanta sa apareti pe carpati.org in stirea...''ia uitati,fratilor!Zentai(sau Dinutu...sau x)a fost prins manga la volan!Huoo!!antisocialul dreaqu''.Ca pentru asta as suporta rigorile legii.Intr-o societate cu respect fata de lege,rigoarea legii e socotita de ajuns!Nimic peste!Nimic care sa fie un afront peste demnitatea persoanei!Ce socoteste legea,ca e de ispasit,e de ajuns!

De aceea,socotesc ca astfel de ''vesti''(referitor la fapta,la autor,la vinovatie,la pedeapsa)sunt total neavenite pe acest site!Pentru ca,pur si simplu noi,cetatenii acestei frumoase patrii,nu avem dreptul la asa ceva.Legea nu ne recunoaste acest drept.Si noi nu ne putem exercita un drept pe care nu-l avem.Nu ne putem erija in organele legii,oricat ne-ar tenta asta!Putem avea o parere personala,in campul moralei si fiind personala,e mai bine s-o tinem pentru noi!
Parerea mea!

Eu va inteleg indignarea fata de niste fapte!Tocmai de aia,procesele penale sunt publice.Pentru ca societatea sa primeasca satisfactie si sa aiba incredere in eficacitatea actului de justitie (care are si acest act,regulile lui privind respectarea unor drepturi privind pe cel ce a savarsit o fapta penala!

Joi, 3 noiembrie 2011 - 11:08

dinutu
dinutu

Buna ziua
Stimati colegi,am promis si vreau sa ma tin de cuvant.
Asa dupa cum am promis,va informez ca ieri 02.11.2011,in urma unei razii in traficul rutier ,Zahan Mihai Augustin,a fost retinut de politie,in comuna Albac de pe raza judetului alba,si dat spre cercetre organelor abilitate.
Acest individ era urmarit in mai multe judete,printre care ,Alba,Cluj ,Bihor....
Dupa ce a furat toata vara de pe la turisti ,cre vizitau zona ,odata cu venirea toamnei a inceput sa intre prin casele oamenilor si sa-si faca meseria .
Are probleme destul de grave de comportament,si din sursele pe care le am si-a recunoscut foarte multe fapte,printre care si faptul ca el la jefuit pe tanarul polonez.
Asa ca am avut dreptate,si nu-mi pare rau deloc,ca am postat aceasta stire aici,si va multumesc tuturor pentru,solidaritate.
Imi pare foarte rau,draga,Zentai,ca trebuie sa te dezamagesc,dar intradevar acuma,justitia este cea care isi va spune cuvantul,si nu noi,insa nu trebuie sa uitam ca trebuie sa dam dovada de spirit civic,altfel asemenea oameni este destul de greu de anihilat.
Ma gandesc numai la cati straini au plecat furati din Apuseni,si la ce impresie,si-au facut in urma unor astfel de experiente.
Poate nu ar trebui sa spun aici,insa nu ma pot abtine sa nu spun ca persoane de pe acest site au avut o contributie pe care nici nu o banuiesc,ei insasi,asa ca le mutumesc.
Sfatul meu este ,ca asemenea stiri chiar trebuie sa existe pe site-ul asta pentru ca uite ca ne ajuta pe toti iubitorii de drumetie montana.

Joi, 3 noiembrie 2011 - 10:17

ulise
ulise

Se pare ca il cunoaste foarte multa lume pe suspect, deci cred ca e o chestiune de timp pana va fi reperat si va fi supus unui interogatoriu.

Marți, 20 septembrie 2011 - 10:35

dinutu
dinutu

Stimati colegi,asa dupa cum am promis,o sa incerc sa va tin la curent cu situatia,de aceea,va informez ca ,am scapat de crima,polonezul a ajuns acasa la el in Polonnia.
In dimineata zilei de Miercuri 14 septembrie,la gasit un baiat pe drum care l-a dus la autobuz,si la care s-a plins ca a dormit cu-n roman la cort si ca a fost jefuit de rucsac si de toate lucrurile pe care le avea asupra lui.
Din pacate nu ,a anuntat,la momentul potrivit politia,de aceea dupa ce iau fost gasite lucrurile ,el a fost cautat ,joi,si vineri ,de politie ,jandarmerie,salvamont,vre-o 30 de oameni au scotocit zona ,cu caini de urmarire,pina cand au ajuns sa afle de la baiatul care la dus la autobuz ca polonezul a plecat din zona.
am scapat de crima ,insa ramane acest gest mizerabil de a talhari pe cineva.
Acest Mihai este cautat in continuare de politie insa se pare ca este destul de greu de gasit??
Curios cum se va termina??

Marți, 20 septembrie 2011 - 06:03

mkcp
mkcp
Busola

Număr unic dosar (Număr anterior): 9990/301/2008
Înregistrat în data de: 3 Noiembrie 2008
Obiectul cauzei: furtul (art.208 C.p.) - 209 C.p.
Materia juridică: Penal
Stadiu procesual: Apel

PĂRȚI:
1. ZĂHAN MIHAI AUGUSTIN - Apelant, Inculpat
2. RADU IULIA - Intimat, Parte civilă
3. GEORGESCU IRINA IOANA - Intimat, Parte vătămată
4. CAZACU BOGDANA - Intimat, Parte civilă
5. CARAS ALEXANDRA GABRIELA - Intimat, Parte vătămată
6. ZAVOIANU ELENA MONICA - Intimat, Parte vătămată

TERMENE DE JUDECATĂ:
Nr. Data Soluție Detalii
1. 14 Ianuarie 2009 Soluționare Respinge apelul declarat de inc. Zăhan Mihai Augustin, ca nefondat. Deduce prev. de la 17.07.2008 la zi și reținerea de la 19.12.2007. Obligă inc. la 320 lei chelt. jud. către stat. Cu recurs.
2. 17 Decembrie 2008 - -
3. 19 Noiembrie 2008 Încheiere Constată legalitatea și temeinica măsurii arestării preventive a inculpatului ZĂHAN MIHAI AUGUSTIN (fiul lui Augustin și Mariana Angela, născut la 10.07.1981, arestat preventiv în baza MAP nr. 64/18.07.2008). Menține această măsură. Cu drept de recurs.

Numãr unic dosar:
(Numãr în format vechi) 9990/301/2008 (196/2009)
Înregistrat în data de: 27.01.2009
Obiect dosar: furtul calificat (art. 209 C.p.)
Materia juridicã: Penal
Stadiu procesual: Recurs
Părți: Zăhan Mihai Augustin : Recurent
CĂI DE ATAC:
Tip acțiune Data declarare Cine declara
Pagina 1

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
23/02/2009 Soluționare
Solutie: Dec. 293/ Respinge ca nefondat recursul.Obligă inc. la 300 lei chelt. jud. către stat, din care 200 lei-onorariu av. of. se avansează din fondul M.J.

Luni, 19 septembrie 2011 - 00:32

conrad
conrad
(admin)

@ zentai: asta e ceea ce ti-ar placea tie. mai sunt insa 2 linkuri, cu texte tot referitoare la acest subiect, la date diferite, cu aproximativ 150 de comantarii, care se afla pe site de ceva vreme si care vor ramane.

Nu-mi amintesc sa fi cerut cineva sa se dea cuiva in cap.
Eu inteleg ca o persoana a disparut, iar alta e suspectata a avea ceva cunostinte despre acest lucru.
iar mesajul (care e un mesaj pe forum, nicidecum o stire), apare ca o rugaminte de a oferi ceva detalii daca cineva detine, pt ajutarea organelor abilitate de a face lumina in acest caz, ori, de ce nu, "dreptate".

Eu asta inteleg Carpati.org

Luni, 19 septembrie 2011 - 00:07

zentai
zentai
Coarda

OK.In afara de faptul ca nu ma dumiresc de legatura cu site-ul (decat ca daca cele ce s-au petrecut au avut loc pe munte...o legatura la marele fixCarpati.orgnedumerire amestecata cu amintirea ''panoului de onoare'',cu asa da/asa nu.In afara de faptul ca niste principii privind actul de justie,consacrate si la noi in tara de vreo suta si ceva de ani,inclusiv ala ce zice demnitatea umana, mai creeaza probleme de perceptie,intr-adevar,eu zic sa nu mai asteptam ca justitia sa-si faca treaba (ca poate ala iese nevinovat).Zic sa ne bazam pe simtul dreptatii al colegului de site si cativa ortaci sa dea o fuga pana-n Apuseni sa-l ''rezolve'' pe ''autorul''fapteiCarpati.org.
Parerea meaCarpati.orgricat am uri faptele cuiva,oricat le-am dispretui,societatea e bazata pe niste reguli.Vorba cuiva...''civilizatia e tot amalgamul prin care societatea ne tine departe de noi insine''(citat aproximativ) citat care pe mine m-a pus pe ganduri,dar uite cum vin exemplele din natura!Carpati.org.
Asa cum site-ul are niste reguli pe care tre sa le respectam,si asta n-ar tb.sa ne creeze nici o problema,asa sunt si reguli in societatea asta,buna-rea,in care traim.
Sincer,mi-ar place ca stirea sa dispara de pe site, ca neavand legatura cu cauzaCarpati.org

Duminică, 18 septembrie 2011 - 11:01

dinutu
dinutu

Stimati colegi va multumesc pentru comentarii,si mai ales lui"simonica07" pentru poza.
Exact persoana din aceasta fotografie este ,autorul.
In legatura cu acuzatiile mele ,imi asum riscul ,de rigoare privind calomnia ,insa nu cred ca este cazul sa asteptam sa se pronunte o hotarare judecatoreasca ,atata timp cat el apare in foto,singur cu acel polonez exact in acea zona unde a fost gasit rucsacul,seara la foc.
dovezile sunt pe aparat,si dimineata inainte de a gasi rucsacul ,oamenii care l-au cunoscut pe acest ,Mihai,l-au vazut coborand singur de la locul faptei.
Cred in continuare indiferent de comentarii,ca trebuie sa fim solidari,si in limita posibilitatilor,destul de limitate sa incercam sa prevenim astfel de situatii,si sa incercam sa anihilam astfel de persoane ,care nu fac nimanui cinste.
Nu cred ca trebuie asteptat sa se pronunte justitia atata timp cat,avem numai pe acest site destui oameni care ne previn in legatura co aceasta persoana.
Daca a-ti fi aici la fata locului in Apuseni si a-ti vedea ce s-a intamplat si pe unde a reusit sa se strecoare pe ascuns,pe la unii localnici care nu aveau habar pe cine adapostesc in casa,el de fapt fiind urmarit de organele abilitate ,inainte de a savarsii aceasta fapta cred ca mi-ati da dreptate.
In legatura cu acest eveniment promit ca incerc sa va tin la curent cu tot ce aflu,si astept si intrebarile dv.

Duminică, 18 septembrie 2011 - 08:42

mihaiburo
mihaiburo
Busola

Da.

Sâmbătă, 17 septembrie 2011 - 15:35

simonica0703
simonica0703..

am gasit o poza, este acel Mihai? http://picasaweb.google.com/lh/photo/fkC9zn-daALCcZetU0wSIQ

Sâmbătă, 17 septembrie 2011 - 13:39

conrad
conrad
(admin)

Colegul de site dinutu a postat acest text pe forum, ca o completare la comentariul dumnealui de la aceasta stire http://www.carpati.org/articol/escrocherie_de_mare_clasa_si_mare_altitudine/309/(ulti
mul
comentariu).
Continuarea stirii o puteti gasi aici:
http://www.carpati.org/articol/escrocherie_de_mare_clasa_si_mare_altitudine_povestea_
continua.../427/

Cei interesati de aceasta situatie, pot arunca un ochi pe ceea ce a scris dinutu acolo. Cine stie, poate pot si ajuta in vreun fel, autoritatile, pentru a lamuri situatia.
Cert este ca, momentan, un om e dat disparut.
Restul sunt doar speculatii pana la proba contrarie, care apartin celui ce le-a scris.

Sâmbătă, 17 septembrie 2011 - 13:14

zentai
zentai
Coarda

Poate ar fi de interes sa stii ca a se pronunta cineva cu privire la vinovatia (penala) a unei persoane si a o indica ca fiind autorul unei infractiuni (atat de grave),inainte de a se pronunta o hotarare judecatoreasca,ramasa definitiva si irevocabila (pana atunci,acel ipotetic autor e prezumat nevinovat) e de domeniul calomniei.
Daca esti atent,pe la stirile de la ora 5, stiristii se feresc sa califice fapta sau sa indice atat de vehement pe autor.Zic cum c-ar fi banuit cutare.
Si zic asta si de dragul site-ului...

Sâmbătă, 17 septembrie 2011 - 09:19

dinutu
dinutu

Stimati colegi,am citit cu atentie povestea lui "timmy"insa din pacate prea tarziu,acest infractor numit ,Zahan Mihai Augustin,a comis un jaf la drumul mare in Apuseni ,marti noaptea,13 septembrie.
Sper sa nu fie si crima ,numai jaf,
Durerea mare este ca cetateanul polonez jefuit inca nu a fost gasit ,numai rucsacul ceva acte si aparatul foto,de unde am putut sa ne dam seama ca au fost impreuna.

Vineri, 16 septembrie 2011 - 23:10

Afisari: 6,195

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0631 secunde

GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2023) www.carpati.org