|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Am pierdut o pereche de manusi alpinism Black Diamond (albastru cu gri) pe Creasta Picaturii (Caraiman). Probabil ca le-am uitat pe o zada inainte de lungimea de coarda din finalul Fetei Inalte ori la prima zada de la iesirea din Hornul 3 al Fetei Hornurilor.
Slabe sanse sa le gasesc. Dar daca tot ajungeti in zona, am uitat si un sandwich probabil pe Turnul 1 sau mai sus si un elastic de par in marea de jnepeni. :-)
Carari cu Soare!
Andrei
Marți, 1 august 2017 - 10:02