Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Mai 2025
LMMJVSD
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Iunie 2025
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Vremea
Varful Piule
Muntii Retezat
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Obiecte pierdute / gasite Pierdut bețe trekking (12)

zentai
zentai
Coarda

Ștefania, ne mai străduim și noi să înseninăm necazurile colegilor....Într-o lume așa încrâncenată...

"Băeții" de la meteo zic c-ar fi un risc de gradul 3.Pe Valea Morarului se încadrează...poate!

Joi, 9 martie 2017 - 16:21

stefi
stefi

Adi, asta se si intentioneaza in legatura cu ele, sa dam o fuga acolo. Nu am putut we trecut si nici in timpul saptamanii, altfel iti dai seama ca mergeam. La cat de importante au devenit. Carpati.org Deja ma simt eu jenata de cat am discutat pe marginea unui lucru cu atat de putina insemnatate in lumea asta. Imi cer scuze adminilor. Carpati.org

Joi, 9 martie 2017 - 16:04

rupi2003
rupi2003
Coarda

Trecand de la glumite la actiuni mai practice, am o nelamurire: "DIY" nu a functionat/nu a fost posibil week-end-ul trecut la fata locului?
Decat pasiv, poate le gaseste careva si se gandeste sa scrie aici, nu mai bine proactiv, le cauti chiar tu cu prima ocazie?

Joi, 9 martie 2017 - 15:48

stefi
stefi

Foarte simpatica discutia noastra, desi am facut offtopic maxim. Dar de ras am ras serios, mai ales la faza cu rinichii Carpati.org Chiar daca nu mai apar betele, macar au avut un final remarcabil aici pe carpati. Mersi fain, dragilor!

Joi, 9 martie 2017 - 15:39

zentai
zentai
Coarda

Aruncă un ochi și pe OLX...poate le găsești acolo! Carpati.org...deși, dacă zici că-s ponosite, cine dracu să-și bată capul cu niște sărăcii, pe la începutul unei ture pe Valea Morarului?
Oricât ar fi de speciale pentru tine, pentru altcineva...dacă nu le-a lăsat din mână însuși Ștefan cel Mare, ce să facă cu ele?!
Acuși se face o lună de când zac pe undeva pe Morar!Îți dai seama în ce stare or să fie?!

Văd că ești în același nume cu Ștefania! Oricum ar fi, frate/soț/verișor, nu te văd bine, căci un deznodământ se apropie! Carpati.org Un magazin de echipament de munte te-ar scoate din impas! Carpati.org Le trântești de câteva ori de pământ, le zgârii un pic și zici că-s chiar alea! Miracol! Carpati.org))

Hai, să ai spor!...Știi gluma aia care circula de Crăciun.."zici că n-ai bani de cadou dar te plimbi cu doi rinichi!" Carpati.org

Joi, 9 martie 2017 - 14:37

yo6ial
yo6ial
Coarda

'Poi no... pe nemarcate e și mai dificil de recuperat. Și dacă au trecut oameni pe acolo după tine... oare umblă ei și pe forumurile carpati.org? Oare sunt cetățeni de bună credință cu spirit civic și moral? Adică nu bagă, scurt, în buzunar?

Zic și eu, no... Sunt și oameni care umblă pe dealuri dar nu și pe net. Poate și un anunț la TEX (ziarul offline) ar ajuta.

Și, Ștefania... O știi pe aia cu ”Frunză verde de dai-nai...”? Carpati.org
Oricum, vă doresc mult noroc la recuperat, fără mișto. Dar trebuie răbdare.

Miercuri, 8 martie 2017 - 14:22

feooh
feooh

Betele nu sut cine stie ce brand, sunt destul de vechi, muncite si nici scumpe nu au fost.
Dar au valaore sentimentala, sa zicem.

Locul unde le-am pierdut nu este o poteca turistica, este un traseu "nemarcat", nu foarte greu ce este drept, dar pe care putini oameni se incumeta sa il parcurga iarna, dovada fiind si absenta urmelor in ziua respectiva.

Stiu "pe surse" cateva persoane care au trecut pe acolo sambata, ma gandeam ca poate-poate au dat de ele.

Miercuri, 8 martie 2017 - 12:58

zentai
zentai
Coarda

Ștefana, don't be shy! Carpati.org

Miercuri, 8 martie 2017 - 12:26

stefi
stefi

Omul poate nu a reusit sa ajunga colo. Si betele erau ale mele, eu sunt motorul din spatele cautarii. Carpati.org

Miercuri, 8 martie 2017 - 08:37

yo6ial
yo6ial
Coarda

Dacă or fi intrat în zăpadă...?

Uite... cu puțin înainte de anul nou, întorcându-mă din plimbare, pe o potecă din Postăvaru, am dat de o pereche de schiuri. Erau frumos rezemate de un buștean și nici prin gând nu mi-a trecut să mă ating de ele ca mai apoi să pun anunțuri cu "găsit schiuri în pădure". Mă gândeam că aici sunt schiurile iar schiorul o fi mai încolo, răspunzând chemării naturii.
Că am găsit schiorii vreo 10 minute mai târziu și am aflat că abandonaseră schiurile intenționat, e altă treabă.

Deci, ce zic e că cine ți-ar vedea bețele ar putea presupune că ești și tu oleacă mai la deal și uzi florile...

Apoi sunt destui oameni care "bagă în buzunar" fără să stea pe gânduri.
Răbdare sau dă o tură de recuperare când poți.

Dacă aș pierde ceva pe poteci și m-ar împinge să anunț pe net, ar suna cam așa:

"Pierdut x, în zona y. Cine la găsit să-l folosească sănătos dacă îi este de trebuință."

Doar la ziar merge garantat aia cu "pierdut noțiunea timpului. declar nulă" Carpati.org

Marți, 7 martie 2017 - 23:23

feooh
feooh

Nimeni? Carpati.org

Luni, 6 martie 2017 - 19:04

feooh
feooh

Pierdut bețe trekking în porțiunea inferioară a văii Morarului.

Duminică, 26 februarie 2017 - 17:12

Afisari: 1,502

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0619 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org