|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Cine vrea sa o recupereze sa imi dea un mail.
Daca cumva am facut cuiva pofta de mers pe acolo in viitorul apropiat, vedeti ca sunt probleme cu statia de rapel aflata la ~20+ metri mai jos de copacul gros de la care sa face primul rapel. Aici erau 2 pitoane, in prezent (3 apr 2018) am vazut ca unul din pitoane nu mai este (pare ca s-a rupt stanca din jurul lui), iar cel ramas e batut intr-o stanca ce nu pare prea solida(!). Cine vine cu semicorzi de 50 m poate face un singur rapel lung de la copacul de sus, fara sa se opreasca in statia intermediara (cu putin grija sa nu ramana corzile in boscheti, evident).
Gabriel Bazacliu
gabibaza@yahoo.com
http://danabaza.blogspot.ro/
Joi, 5 aprilie 2018 - 15:52