Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Septembrie 2024
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Vremea
Varful Doamnele
Muntii Bucegi
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Informatii despre munti Piatra Craiului sau Vf. Caraiman + Pestera (7)

stelian
stelian
Coarda

Baumwolle îți mulțumesc , mai analizez traseul și măine merg pe el. Dar peste 1-2 săptămâni dacă îmi va permite prognoza meteo ,am să merg și pe Piatra Craiului.

Topicul nu este închis , aștept și recomandări de trasee, campare pe Piatra Craiului.

Vineri, 16 septembrie 2011 - 14:08

baumwolle
baumwolle
(admin)

Cred că se subînțelege că bocancii sunt absolut necesari. Carpati.org

Vineri, 16 septembrie 2011 - 14:02

baumwolle
baumwolle
(admin)

Pe traseul sugerat de mine nu vei avea probleme legate de gabaritul rucsacului, încapi peste tot la fel. Legat de greutatea sa, asta ține doar de posibilitățile tale fizice - sunt câteva părți un pic mai solicitante, dar toate realizabile.

Vineri, 16 septembrie 2011 - 14:01

stelian
stelian
Coarda

Apropo, Omu prin Hornul Mare și Valea Cerbului : nu voi avea probleme legate de rucsacul mare ? Experiență de munte avem , dar e prima dată când mergem cu cortul Carpati.org

Vineri, 16 septembrie 2011 - 13:58

stelian
stelian
Coarda

Bușteni - Poiana Coștilei - Pichetul Roșu - Mălăiești - Omu prin Hornul Mare - Valea Cerbului : Tentant...

Dar si Piatra Craiului ma atrage mult , dupa cum ai zis ca e ceva aparte, într-adevar !

Mulțumesc pentru răspuns.

Vineri, 16 septembrie 2011 - 13:29

baumwolle
baumwolle
(admin)

Încep cu partea legată de "cazare": în Bucegi este aproape peste tot riscant să dormi la cort, asta datorită "turisților amabili" care au hrănit urșii și/sau au lăsat gunoaie peste tot, așa că Moș Martin s-a învățat că turist=sursă de hrană. În Piatra Craiului te poți folosi liniștit de refugiile existente, sunt în stare bună și, vara fiind pe ducă, ai șanse mari să găsesți un loc și pentru tine în ele.

Cât despre traseu, nu-ți pot spune mai mult decât că toate sunt frumoase și merită făcute mai devreme sau mai târziu. Din Bucegi, eu prefer partea nordică, zona Morar-Bucșoiu-Mălăiești-Tigănești, este mai puțin umblată decât abruptul prahovean și de o frumusețe mai sălbatică. Piatra Craiului este, la rândul ei, ceva aparte, însă mai capricioasă, atât ca trasee, cât mai ales ca vreme.

Dacă îmi permiți, îți fac o recomandare de tură, în Bucegi: în prima zi Bușteni - Poiana Coștilei - Pichetul Roșu - Mălăiești, dormi la cabană sau la cort, iar în a doua zi urci la Omu prin Hornul Mare și cobori pe Valea Cerbului. Este un traseu superb și de dificultate medie și eviți aglomerația și mai ales mizeria de pe V.Jepilor și din zona Babele.

Vineri, 16 septembrie 2011 - 13:20

stelian
stelian
Coarda

As vrea sa merg in acest weekend cu cortul la Piatra Craiului sau Vf. Caraiman. Nu pot sa ma hotarasc care ar fi mai fain.Am fost pe Omu prin Jepii mari - babele. Acum daca mas duce pe Caraiman as alege cei mici. Pe Piatra Craiului nu am fost.
Daca ati putea sa-mi dati un sfat privitor la : campare , animale salbatece , si un traseu de dificultate medie as fi foarte multumit.

Vineri, 16 septembrie 2011 - 12:59

Afisari: 1,517

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0488 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org